LifeStyle

Ne ajuti sa facem o fapta buna?

TEKA Romania organizeaza un studiu de piata prin care doreste sa cunoasca preferintele utilizatorilor de electrocasnice, si doneaza 5 lei catre Asociatia Provita pentru fiecare chestionar completat.

„Daca stim care sunt preferintele clientilor ne este mult mai simplu sa pregatim oferta Teka Romania pe masura asteptarilor acestora. De aceea, ne-am gandit sa organizam un studiu de piata care presupune completarea unui chestionar cu cateva intrebari care sa ne ajute sa tragem niste concluzii. Cat despre fapte bune, trebuie sa spunem ca pentru fiecare chestionar completat, TEKA Romania doneaza cate 5 lei catre «Asociatia Provita pentru nascuti si nenascuti». Aceasta deschidere catre fapte bune dorim sa o generalizam si catre consumatorii nostri. Mai multe chestionare completate pentru TEKA Romania aduc mai multi bani Asociatiei Provita”, explica Directorul general Teka Romania, Valeriu Vasiliu.

Asociatia Provita sustine viata si familia, fiind un exemplu pozitiv in comunitate. In tabara din Valea Screzii locuiesc 120 de persoane, dintre care 80 copii si adolescenti, tineri orfani care au parasit sistemul de stat, femei si barbati in varsta. Restul asistatilor Provita – in jur de 400 de persoane – se afla in grija familiilor din satele Valea Plopului si Valea Screzii.

Cei care doresc sa participe la sustinerea Asociatiei Provita sunt invitati sa completeze chestionarul TEKA pana la data de 12 februarie.  

Articole similare

Vreti sa aveti o locuinta desprinsa din revistele de design? Iata trei sfaturi pentru a alege cea mai buna mobila sufragerie

casamea.ro

Targ de Craciun la kika

casamea.ro

Infuzie de dulce fara zahar

casamea.ro

Lasă un comentariu