LifeStyle

Fronte Group – frumusete, durabilitate, profesionalism

Pentru Fronte Group, timpul a fost un test castigat cu succes pe piata romaneasca de profil. Timp de 10 ani, a oferit cele mai bune solutii de amenajare si a finalizat proiecte indraznete, pentru care partenerii de afaceri au numai cuvinte de lauda.

Noua locatie, din strada Dogarilor nr. 26-30, reprezinta o noua oportunitate pentru clientii deja existenti si o adresa utila pentru cei aflati in cautarea unor solutii ingenioase pentru interioare deosebite.

Gustul pentru calitate si detalii care fac diferenta se construieste in timp. In activitatea Fronte Group, exista o adevarata cultura pentru frumusete, durabilitate si profesionalism.

Brand 100% romanesc, Fronte a investit in oameni, tintind un loc important pe podiumul preferintelor clientilor din tara noastra. si a reusit!

Solutia este destul de simpla, dar implica un efort sustinut pentru atingerea perfectiunii atat in materie de servicii, cat si in construirea unei oferte vaste de produse, ce vin in intampinarea dorintelor clientilor, din ce in ce mai atenti la tendintele internationale.

Amenajarile interioare inseamna un demers delicat, in care factorul psihologic ocupa un loc important. Locuintele ne reprezinta, sunt imaginea unui standard social, sunt refugii, oaze de relaxare, camine, iar uneori locul ideal de socializare. Pentru toate acestea, este nevoie de un mobilier si decor adecvate, de atingerea unor deziderate de confort si functionalitate.

Echipa Fronte Group vine cu solutii dintre cele mai variate si raspunde cu succes oricarei cerinte lansate de clienti, indiferent daca este vorba despre spatii de locuit, publice sau de expunere. Cifrele vorbesc de la sine. Este bine de stiut ca, in numai 10 ani de prezenta pe piata de profil, Fronte Group detine doua showroomuri in Bucuresti, 2000 mp dedicati exclusiv producerii de mobilier de calitate, peste 1300 de proiecte executate cu succes, 35 de spatii comerciale amenajate pentru clienti (care, la randul lor, i-au recomandat si altora) si un parteneriat fidel cu 120 de firme care apeleaza la serviciile Fronte Group.

Nu este usor sa iti construiesti un nume in industria producerii de mobilier sau in cea a amenajarilor interioare, mai ales ca trebuie sa lupti cu o concurenta serioasa din partea brandurilor cu traditie in plan international. Dar asta nu a constituit un impediment pentru specialistii Fronte Group.

Crearea unui brand in intregime romanesc a fost mai degraba o provocare lansata traditiei autohtone in materie de mobilier din lemn si mestesugarilor, care au imblanzit lemnul in forme incantatoare.

In dialogul cu clientii, totul incepe cu transpunerea ideilor intr-un proiect, mai exact intr-o simulare 3D ultrarealista. Montajul si transportul mobilierului sunt o grija pe care trebuie sa o uitati atunci cand colaborati cu Fronte Group. Trebuie doar sa alegeti solutia optima pentru interiorul dumneavoastra.

Pentru birouri, se lucreaza dupa standarde moderne de confort si fezabilitate, solutiile puse la dispozitie de Fronte Group fiind cele mai potrivite si oferind un grad inalt de confort la locul de munca. Activitatea companei a evoluat in timp si se desfasoara pe paliere variate, de la producerea de mobilier pana la realizarea unor solutii complete de constructii si amenajare, bazate pe experienta acumulata in timp.

Personalul Fronte Group, format din designeri, proiectanti si arhitecti experimentati, este prompt, pregatit sa consilieze clientii pentru a face alegerile ideale.

Related posts

Beko LCD – Eleganta pianului negru

Adina Meyers

Trateaza corect cu Bepanthen Extra cele mai frecvente afectiuni ale pielii bebelusului tau!

Adina Meyers

S-a lansat magazinul online iCut.ro

Adina Meyers