LifeStyle

8 obiceiuri sănătoase în bucătărie

Prepararea meselor se poate simți ca o mare realizare și o modalitate excelentă de a vă hrăni corpul, acesta poate fi, de asemenea, epuizant și poate avea ca rezultat niște obiceiuri mai puțin sănătoase (se întâmplă și este normal!).

 

Ce definește un obicei „mai puțin sănătos”? Asta depinde de ideea ta despre ceea ce este sănătos pentru început. Nu există o singură modalitate de a fi „sănătos” și ceea ce faci pentru a te simți cel mai bine s-ar putea schimba de la o zi la alta.

 

Există o mulțime de modalități de a vă pregăti bucătăria cu confortul și prioritățile în minte. Asigurarea faptului că aveți la îndemână alimente care vă aduc bucurie contează, de asemenea. Aceste sfaturi ușoare și accesibile de la experți în bucătărie vă vor ajuta să stabiliți noi obiceiuri care să rămână.

 

Petreceți ceva timp gândindu-vă la ce înseamnă „sănătos” pentru dvs.

A trăi un stil de viață sănătos este totul despre echilibru.  A mânca sănătos înseamnă a mânca alimente bune pentru sănătatea ta fizică și mentală. Va recomandam, chiar și în viața aglomerată sa adoptati o dietă sănătoasă și echilibrată și, de asemenea, bucurati-va de deserturi ocazionale.

Îți place obiceiul zilnic de a găti, dar nu tocatul alimentelor? Pregătiți-vă ingredientele în avans.

După o zi lungă de muncă, ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să petreci ore întregi în bucătărie. Incercati sa vă obișnuiți nu numai să pregătiți masa în weekend, ci să vă pregătiți ingredientele, astfel încât acestea să fie bune.

Nu vă faceți griji dacă pregătiți mese întregi. Pur și simplu tocați legume și salată pentru gustări rapide și ușoare, salate sau pentru a adăuga la rețete.

Lăsați loc în calendarul de pregătire a meselor pentru câteva surprize.

Planificați-vă mesele timp de câteva săptămâni și rotiți-le cu o mână de rețete noi pentru a împiedica rutina. Acest lucru ajută la eliminarea temutei întrebări: „Ce ar trebui să mâncăm în seara asta?”

Rearanjați frigiderul.

Când deschizi frigiderul, ce vezi mai întâi? Păstrați elementele pe care doriți să le consumați, plasându-le acolo unde le veți vedea imediat.

Mergeti la cumparaturi cu un scop

Incercati sa va faceti o lista acasa cu produsele de care aveti nevoie. Veti evita astfel achizitionarea de alimente in plus dar si a celor nesanatoase. Incercati de asemenea sa va ganditi cum puteti folosi un ingredient in mai multe scopuri

Profita de avantajele tehonologiei

Daca timpul este dusmanul vostru incercati sa apelati la aplicatii care va pot livra cumparaturile de la supermarket-ul preferat. O alta alternativa ar fi livrarea meselor zilnice de firme de catering.

 

Salvați-vă resturile.

In lume se arunca cantitati enorme de alimente. Incercati sa salvati resturile de legume spre exemplu care va raman. Congelati-le si incercati sa le folositi la un smoothie pe parcursul saptamnaii respective.

Nu numai că producția de stocuri este cea mai plăcută activitate de iarnă, veți controla câtă sare are stocul în el.

Realizați o listă de cămară „Top 10 ingrediente”.

Aceasta este lista dvs. de ingrediente pe care le aveți la îndemână, puteți face cel puțin cinci până la zece mese diferite care pot fi rotite. Puteți încorpora oricând ingrediente sau rețete noi în ecuație, dar în acele săptămâni aglomerate, dacă aveți ingredientele dvs.„ Top 10 ”, știți că aveți o mulțime de mese bune pe care să le preparati.

 

Related posts

Romania, in TOP3 cele mai dinamice piete din Europa pentru tigla GERARD

Adina Meyers

Descopera un univers unic in Romania – Cameleonia!

Adina Meyers

(P) “It Could Be You”, un proiect despre realitatea oamenilor fără adăpost din București

Adina Meyers