LifeStyle

Evenimente de neratat in acest weekend

Poate ca nu a venit vara cu soare si temperaturi foarte ridicate inca, dar haideti sa ne bucuram de racoare cat inca putem si sa nu ratam cele mai faine evenimente din acest final de saptamana, care se anunta super plin.

Vineri noapte avem Noaptea Studiourilor Foto, cu multe evenimente organizate de nu mai putin de 20 de studiouri care isi vor deschide portile pentru vizitatorii curiosi.

Tot vineri suntem invitati si la Noaptea Institutelor Culturale. Ajunsa la editia cu numarul 8, evenimentul deschide portile a zeci de institute care s-au pregatit de oaspeti.

Daca aveti nepoti sau copii prin jurul vostru, atunci stiti ca 20 iunie e ultima zi de scoala. Le puteti face o surpriza si sa-i invitati la film, intrucat Cinema City si ShortsUP prezinta Aventuri Animate, filme scurte si istete pentru familii.

Avem si super concert vineri. Legendarul Ian Anderson (Jethro Tull) vine pe 20 iunie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, unde se vor canta cele mai cunoscute hituri Jethro Tull.

Pentru cei sau cele care au chef de cumparaturi sau, dimpotriva, vor sa faca ordine in casa si sa vanda din lucrurile pe care nu le mai folosesc, acest final de saptamana ne aduce doua targuri de tipul “garage sale”.

Un targ este in gradina J’ai Bistrot, care ne promite lucruri pentru copii, iar al doilea despre care va povestim este deja traditionalul Yard Sale de la Dianei 4, care se anunta unul pe cinste, ca de altfel de fiecate data.

Nu uitam sa va spunem ca tot weekend-ul, de vineri si pana duminica, in Parcul Cismigiu se organizeaza Festivalul International de Folclor. Cu peste doua mii de artisti care vor urca pe cele trei scene amplasate in Parcul Cismigiu, costume populare si ansambluri din Bulgaria, Letonia, Republica Moldova si Serbia, la festival vor participa si reprezentanti ai minoritatilor nationale: aromana, tatara, italiana, moldoveneasca, turca, elena, maghiara, germana, rroma, ucrainiana, bulgara, rusa si letona.

Cititi despre mai multe evenimente pe getlokal.ro

 

 

 

 

 

 

Related posts

Gala Insign Awards 2018

Adina Meyers

Covoare dezinfectante pentru o igiena perfecta

Adina Meyers

Rocăria, un plus de valoare pe care o poţi aduce grădinii

Adina Meyers