LifeStyle

My House lanseaza La Table Hermès in Romania

Reper  si sinonim cu luxul la nivel mondial, Hermès este o epopee, o pasiune care se transmite din generaţie in generaţie  si care a permis casei fondate in anul 1837 sa evolueze constant.

Autenticitatea si manufacturarea produselor Hermès ilustreaza perfect luxul in viziunea sa franceza. De-a lungul deceniilor, Hermès si-a castigat renumele pentru creaţiile sale unice, multe dintre ele personalizate pentru fiecare client in parte, dar si pentru discreţia si misterul ce invaluie acest brand. 

Simbolul Hermès, caleasca trasa de cai, face trimitere la activitatea de inceput, manufacturarea  harnasamentelor si a accesoriilor  din piele si materiale naturale.  Astfel, compania infiinţata de Thiery Hermes acum mai bine de 172 de ani isi capata repede reputaţia de producator de accessorii unice pentru nobilii Europei din acea vreme. Zvonurile spun ca pana si incoronarile erau cateodata amanate pana cand Hermès putea sa creeze modele originale de calesti.

O suta de ani mai tarziu, calestile fac loc masinilor si Hermès inoveaza din nou. Genţi, curele si manusi din piele fac parte acum din portofoliul Hermès, care se extinde astfel pentru a ingloba marochinaria si accesoriile pentru sport si voiaj. Tot in aceeasi perioada casa creeaza faimosul sau “carré”, esarfa de 90×90 cm care a fost adoptata instantaneu de VIP-urile epocii: Jacky Kennedy sau Grace Kelly devin clientele fidele ale casei Hermès. In ceea ce priveste marochinaria, clasicul companiei – geanta “Kelly” devine accesoriul fetis al prinţesei de Monaco, chiar daca, contrar opiniei generale, aceasta nu a fost creata special pentru ea.

Anul 2009 inseamna pentru casa Hermès 14 segmente diferite de produse printre care marochinarie, esarfe, linii vestimentare pentru femei si barbaţi, accesorii, parfumuri , ceasuri, bijuterii si nu in ultimul rand linia de decorare a mesei si accesorii La Table Hermès. Totodata, sub umbrela Grupului Hermes se regasesc astazi si doua case cu o tradiţie de peste 150 de ani, maestrul argintului,  Puiforcat si cel al cristalului, Saint-Louis, care intregesc astfel gama de produse destinate spaţiului interior.

Servicii de masa din porţelan de cea mai inalta calitate, realizate si pictate manual, seturi de tacamuri din argint sau argintate si  pahare din cristal alcatuiesc astazi familia La Table Hermès.

“Sa aducem omagiu nobleţei materialului”  – Fidel devizei sale, Hermès isi extinde astfel savoir-faire-ul pentru a cuprinde porţelanul, lansand in anul 1984 primul sau serviciu de masa.  Astfel, ilustratorul pe matase decide sa redea pe acest nou material alb si pur povesti care indeamna la calatorie. Maestrii –vrajitori ai acestor povesti isi pastreaza fiecare propriul secret – formele si materialele delicate, imaginile magice, vraja irezistibila a culorilor, varietatea stilurilor decorative, marginile pictate manual, alaturi de semnatura si numele colecţiei, ce inobileaza fiecare piesa.

Un veritabil periplu in inima materialului, porţelanul Hermès transforma masa intr-un loc de descoperire si uimire in faţa unor noi lumi, jucandu-se cu armonia culorilor si cu diversitatea formelor.

Linia La Table Hermès si colecţiile Puiforcat si Saint Louis sunt disponibile numai in magazinul My House, Calea Dorobanţilor nr. 168, incepand cu data de 2 octombrie 2009. 

Related posts

Usile glisante circulare Eclisse –

Adina Meyers

Oferă-ți momente de răsfăț!

Adina Meyers

Senso Ambiente prezinta in premiera produsele Ideal Standard

Adina Meyers