LifeStyle

Kuma – un adevarat specialist in industria lavoarelor si a mobilierului de baie si bucatarie

Specializata in producerea de lavoare pentru baie si bucatarie, Kuma este o companie de origine daneza infiintata in 1988. Zece ani mai tarziu, Kuma a patruns si pe piata din Romania, devenind unul dintre principalii producatori locali de lavoare, blaturi si mobilier pentru bai si bucatarii sub brandurile Kuma si Nordline.

Pentru a livra produse exclusiviste pe piata locala si in tarile nordice, Kuma pune un accent deosebit pe controlul calitatii si optimizarea calitatii productiei. Fiecare produs este suspus unor controale riguoase, astfel incat sa corespunda si in cel mai mic detaliu cerintelor clientilor.

Succesul Kuma se bazeaza nu doar pe calitatea produselor, ci si pe sistemele logistice implementate care pot satisface exigentele marilor companii in termeni de livrare si productie. Prin certificarile obtinute de-alungul timpului, precum si prin solida experinta dobandita, Kuma garanteaza clientilor ca va reprezenta un colaborator de nadejde si in urmatorii 25 ani.  

Related posts

Ingrijire naturala delicata cu Crema hidratanta pentru ten uscat de la VivaNatura

Adina Meyers

Pot țânțarii să transmită coronavirusul? Ce au descoperit cercetătorii italieni

Adina Meyers

Cum să purificăm apa de băut

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe