LifeStyle

Kuma – un adevarat specialist in industria lavoarelor si a mobilierului de baie si bucatarie

Specializata in producerea de lavoare pentru baie si bucatarie, Kuma este o companie de origine daneza infiintata in 1988. Zece ani mai tarziu, Kuma a patruns si pe piata din Romania, devenind unul dintre principalii producatori locali de lavoare, blaturi si mobilier pentru bai si bucatarii sub brandurile Kuma si Nordline.

Pentru a livra produse exclusiviste pe piata locala si in tarile nordice, Kuma pune un accent deosebit pe controlul calitatii si optimizarea calitatii productiei. Fiecare produs este suspus unor controale riguoase, astfel incat sa corespunda si in cel mai mic detaliu cerintelor clientilor.

Succesul Kuma se bazeaza nu doar pe calitatea produselor, ci si pe sistemele logistice implementate care pot satisface exigentele marilor companii in termeni de livrare si productie. Prin certificarile obtinute de-alungul timpului, precum si prin solida experinta dobandita, Kuma garanteaza clientilor ca va reprezenta un colaborator de nadejde si in urmatorii 25 ani.  

Related posts

Premieră pe piața de piatră naturală la nivel international: PIATRAONLINE lansează primul tur audio și realitate virtuală pentru vizitatorii showroom-ului

Adina Meyers

A’ Design Award and Competition 2013 – deschis inscrierilor pana pe 30 septembrie

Adina Meyers

Portocala Mecanica si Bita Color pregatesc primul talcioc de biciclete second hand, nefurate din Bucuresti

Adina Meyers