LifeStyle

Vinurile Antinori premiate la nivel international

Aceste vinuri sunt prezente in Romania prin intermediul Cramelor Halewood, unic importator si distribuitor, gratie parteneriatului incheiat in 2006.

„The Wine Advocate”, celebra publicatie bilunara a lui Robert Parker, cel mai influent critic de vinuri din lume, care apare in SUA fara intrerupere inca din 1978, a acordat punctaje extraordinare  la  patru din vinurile existente si pe piata Romaniei : Solaia 2006 (94 puncte), Tignanello 2006 (92 puncte), Marchesi Antinori 2005 (91 puncte) si La Braccesca Nobile di Montepulciano (88 puncte).

Vinurile sunt dedicate segmentului HoReCa si se remarca prin eleganta si complexitate, putand fi asociate cu preparate culinare dintre cele mai sofisticate.

Doua din acestea se regasesc si printre cele mai bine cotate vinuri de catre juriul celebrei „Wine Spectator Insider”, format din 14 specialisti, fiecare dintre ei perfectionat intr-o anumita regiune viniviticola, care a ales din 36 de vinuri din regiunea Toscana pe cele mai reprezentative. Tignanello 2006 si Solaia 2006 au primit 93, respectiv 97 de puncte si se incadreaza in partea superioara a clasamentului (intre calificativele „exceptional” si „clasic”).

„Ne bucuram ca putem oferi pasionatilor de vin din Romania aceste vinuri. Fiind disponibile in cantitati mici ele sunt distribuite in baza unui sistem de alocatii si accesul este destul de retrans” a declarat Alfred Binder, Brand Manager la Cramele Halewood SA.

Vinurile sunt disponibile in anumite  restaurante selectionate sau pot fi comandate direct de la Cramele Halewood SA. Va invitam sa aflati mai multe detalii de pe site-ul nostru www.halewood.com.ro.

Related posts

Produse profesionale de igiena personala pentru o rutina de ingrijire completa

Adina Meyers

A început de jos, dar și-a îndeplinit visul! Povestea unui tânăr antreprenor care a cunoscut succesul!

Adina Meyers

Cum se îngrijesc coniferele iarna

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe