De aceea, ei isi aleg camerele cele mai izolate din locuinta, amplasate cat mai departe posibil de fratii mai mici si de parinti

In urma cu patru ani, cand familia lui s-a mutat in casa noua, Razvan, pe atunci licean, a dorit sa-si amenajeze camera la mansarda. Desi aceasta nu avea dimensiuni generoase si, in plus, era deficitara la capitolul inaltime, din cauza sarpantei, baiatul s-a gandit sa o transforme intr-un mini-apartament, potrivit nevoilor sale. Astfel, mansarda de tip open space a fost impartita in doua: o zona de odihna si alta de studiu si de primire a prietenilor.

Din cauza pantelor inclinate ale acoperisului in doua ape, amplasarea unor corpuri de mobilier mai mari era practic imposibila. In aceasta situatie, s-a luat decizia ca un ansamblu de mobilier cu rafturi, dulapuri si polite suspendate, pozitionat in mijlocul incaperii, de-a lungul coamei acoperisului, ar putea servi si ca structura despartitoare intre cele doua zone.

Unul dintre arhitectii de la Formafit Ambient, firma care a realizat mobilierul, a proiectat ansamblut din PAL melaminat cu doua fete aslfel incat fiecare zona sa beneficieze de locuri de depozitare diferite: dulap pentru haine si rafturi pentru carti pe latura dinspre pat si cateva polite decorative, mai inguste, spre zona de zi. Deoarece Razvan, destinatarul spatiului, isi dorea si televizor in camera, in corpul de mobilier a fost creat un decupaj in care a fost introdusa o comoda mica, prevazuta cu sertare pe ambele parti, ce serveste si ca suport pentru televizor.

Related posts

Decor imaculat intr-un apartament cu doua camere

Oana Voicu

„Aceasta casa ne-a schimbat viata”

Adina Meyers

Jocuri geometrice

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe