Practic

Solutii inteligente de mascare si finisare

O gama larga de profile de imbinare si sisteme inteligente de mascare reflecta grija pentru lucrul perfect finisat.

Baghetele din PVC sunt ideale pentru placarea peretilor si a pardoselilor, finisand cu succes muchiile exterioare si interioare ale diverselor suprafete, atunci cand apar imperfectiuni, in urma taierii placilor.

Baghetele metalice finiseaza imbinarea interioara dintre perete si pardoseala/tavan, treapta si contratreapta si protejeaza muchiile exterioare ale diverselor suprafete placate (cu gresie, faianta, granit) sau terminatiile pardoselilor flotante (parchet).

Etansatoarele mascheaza spatiile ramase dupa montarea obiectelor sanitare in baie sau bucatarie. De exemplu, etansatorul din PVC inlocuieste cu succes siliconul sanitar. Instalat intre perete si cada sau chiuveta, acesta previne infiltrarea apei si formarea mucegaiului, asigurand o igiena perfecta.

Cornisa ascunde imperfectiunile vopselei sau ale tapetului la imbinarea tavanului cu peretele si totodata mascheaza cu cativa milimetri diferentele de zidarie.

Coloanele si semicoloanele, goale la interior, au rolul de a imbraca si ascunde diverse bare, tevi sau stalpi de sustinere din locuinta.

Profilele dintre tavan si perete pot acoperi sina pentru draperii, in timp ce profilele in forma de „L” se folosesc pentru a ascunde diverse tevi (de aerisire, de gaz etc.), fara a bloca complet accesul la ele, ci doar acoperindu-le pe suprafetele vizibile.

Related posts

Decorarea pereților cu oglinzi. Ce trebuie să ai în vedere

Adina Meyers

Cum poți obține o bucătărie șic

Adina Meyers

Beneficiile parchetului stratificat: ideal pentru încălzirea în pardoseală

Adina Meyers