Amenajari Exterioare

Mobilier si accesorii pentru gradina

Petrecerea timpului in aer liber, chiar si, sau in special acasa, este o alta tendinta care se face din ce in ce mai mult resimtita, astfel incât nu este de mirare ca se cauta ca in gradina, terasa, balcon sa se regaseasca mobilier, accesorii si decoratii astfel incât si aici sa existe o atmosfera de calm si relaxare. Decorul recomandat este sofisticat, cald si unic. Caldura acestui décor este insa mai moderna si mai complicata decat inainte.

Targul se desfasoara in perioada 6 – 8 septembrie la Koln si expun nu mai putin de 1350 firme. Se observa sporirea interesului pentru materiale naturale, autentice si high tech precum si pentru accesorii decorative pentru balcon si terasa care pana acum erau folosite doar in interior. Intre acestea, pernute elegante si decorative, covoare pentru exterior, lampi si piese de mic mobilier completate cu obiecte de arta din sticla, metal sau lemn. In ceea ce priveste mobilierul, se disting modulele care pot oferi individualitate, sofale si canapele care se pot extinde pe orizontala sau pe verticala, coltare etc.  Toate acestea nu fac altceva decat sa transforme aceste spatii in adevarate livinguri pentru vara.

O ambianta de vara este indusa prin culori luminoase, portocaliul fiind de baza si completat cu tente de rosu si verde. Informatii suplimentare: www.spoga-cologne.com

Related posts

Consultanta pentru amenajarea unei gradini

Adina Meyers

Sugestii pentru amenajarea unei piscine

Adina Meyers

Pașii pe care trebuie să îi faci, dacă vrei să te apuci singur de zugrăvit fațada casei tale

Adina Meyers