Picturile sunt pe pinza, carton sau coaja de copac iar statuetele sunt de lemn dur si infatiseaza animale, pasari si entitati spirituale (sirene, mimi – spirite feminine pozitive), instrumente musicale (didgeridous), ambarcatiuni. In forma traditionala sau moderna, picturile sunt extreme de vibrante, deseori prezentind un look contemporan. In interioare, dar si in birouri, operele de arta aborigena adauga valoare, interes si culoare decorului de interior. Astfel, aceste interioare reprezinta cel mai bine stilul eclectic

Vom exemplifica cele expuse cu casa lui Margie West din Darwin, o casa veche (construita in 1959), simpla, dar cu o ambianta splendida. Podeaua din living si dining e acoperita cu gresie intr-o nuanta rosu antichizat, iar peretii sunt vopsiti intr-un galben solar.

Mobila din lemn de teck si bambus este din Indonezia iar intr-un colt s-a strecurat cu gratie o vitrina englezeasca. Diningul si livingul sunt despartite de o polita inalta pe care sunt asezate obiecte de décor si figurine stilizate din insulele Fiji. In dining se remarca mobilierul din metal negru de inspiratie spaniola si un splendid covor de Buhara.

Peste tot se pot vedea diverse opere de arta, piese de mobilier sau obiecte de décor diferite ca stil si provenienta, inclusiv numeroase piese aborigine, toate gasindu-si aici locul impreuna intr-un fel unic.

Related posts

6 sfaturi de design pentru o baie mică dar spațioasă 

Adina Meyers

Antrepriza generală: o soluție eficientă pe care o ai la îndemână în construcții

Adina Meyers

Amenajarea în gri și galben – o amenajare mereu la modă

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe