Picturile sunt pe pinza, carton sau coaja de copac iar statuetele sunt de lemn dur si infatiseaza animale, pasari si entitati spirituale (sirene, mimi – spirite feminine pozitive), instrumente musicale (didgeridous), ambarcatiuni. In forma traditionala sau moderna, picturile sunt extreme de vibrante, deseori prezentind un look contemporan. In interioare, dar si in birouri, operele de arta aborigena adauga valoare, interes si culoare decorului de interior. Astfel, aceste interioare reprezinta cel mai bine stilul eclectic

Vom exemplifica cele expuse cu casa lui Margie West din Darwin, o casa veche (construita in 1959), simpla, dar cu o ambianta splendida. Podeaua din living si dining e acoperita cu gresie intr-o nuanta rosu antichizat, iar peretii sunt vopsiti intr-un galben solar.

Mobila din lemn de teck si bambus este din Indonezia iar intr-un colt s-a strecurat cu gratie o vitrina englezeasca. Diningul si livingul sunt despartite de o polita inalta pe care sunt asezate obiecte de décor si figurine stilizate din insulele Fiji. In dining se remarca mobilierul din metal negru de inspiratie spaniola si un splendid covor de Buhara.

Peste tot se pot vedea diverse opere de arta, piese de mobilier sau obiecte de décor diferite ca stil si provenienta, inclusiv numeroase piese aborigine, toate gasindu-si aici locul impreuna intr-un fel unic.

Related posts

Casa montana traditionala, cu un „touch” modern

Adina Meyers

Tuse toscane subtile pe un fundal alb intr-o casa din Italia

Adina Meyers

Espressoare, cafetiere / filtre de cafea – ce ar trebui sa aleaga un iubitor al cafelei

Adina Meyers