Spatiul de depozitare in particular continua sa fie o tema importanta. Numeroase lucruri isi pot gasi locul in sala de baie, de la cearsafuri, prosoape, cosmetice si medicamente pana la produse pentru par si ingrijire corporala si chiar articole de sport. In acest scop, sunt disponibile numeroase solutii destepte, etalate in special la expozitia IMM de la Köln. De exemplu, sertarele cu incrustatii fine favorizeaza pastrarea ordonata a lucrurilor si gasirea lor usoara. De asemenea, sertarele fara maner, care pot fi inchise sau deschise printr-o apasare usoara (chiar si a genunchiului), reprezinta un ajutor important in sala de baie.

Materialele utilizate in aceasta zona a casei reprezinta o formula castigatoare, datorata in special calitatii lor foarte bune, faptului ca sunt rezistente la abur, foarte fine si placute la atingere. Oglinzile sunt integrate in mobilier, potrivindu-se perfect cu echipamentul electric. Specialistii sunt de acord cu faptul ca lumina in sala de baie contribuie decisiv la crearea ambiantei si a emotiilor.

Aria destinata spalatului ramane „inima” salii de baie. Cada poate fi un element de sine statator sau poate fi integrata in perete, baia devenind astfel unul dintre cele mai tehnice spatii ale locuintei.

Related posts

Explozie de culoare intr-un apartament parizian

Adina Meyers

Decoruri cu mobilier din sticla – Arhitectura moderna se bucura de avantajele utilizarii sticlei in proiectele de design interior

Adina Meyers

Cromatică veselă pentru un decor tineresc

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe