Cine nu-și dorește o locuință colorată, vie și încântătoare la care să se întorcă cu drag și să se simtă cu adevărat acasă? Cu câteva idei practice putem transforma cu uşurinţă un interior simplu, într-unul nou şi plin de viaţă.

Iată cum să aducem o rază de lumină în casă noastră cu ajutorul florilor, culorilor calde, decorațiunilor personalizate, plantelor verzi, etc.!

Lemnul sau textilele uşoare şi colorate se potrivesc perfect decorului modern și plin de viață. Pentru a aduce şi mai multă lumină în cameră, putem adăuga câteva oglinzi în apropierea ferestrelor. Decoraţiunile fără doar şi poate, trebuie să exprime tema şi culorile anotimpurilor însorite. Verde, galben, nuanţe vii florale, imprimeuri florale şi flori naturale vor da lumină, prospeţime şi caldură casei. Nu trebuie să schimbăm mobilierul, tapiseriile sau culoarea pereţilor în fiecare sezon, în primul rând pentru că este scump.

Combinând câteva accesorii pentru interior, cu multă lumină naturală şi cu o paletă de culori potrivită casei tale, vom obţine uşor un decor de vis.

Un alt mod de a schimba atmosfera camerei este prin folosirea de vaze cu flori şi lumânări în nuanţe pastelate. Pentru zona de luat masa optăm pentru veselă colorată, o nouă faţă de masă, şerveţele colorate, şi, neapărat, o vază plină cu flori proaspete.

Pentru dormitor schimbăm lenjeria de pat cu una înflorată, şi mai adăugăm draperii, plante naturale. Cea mai uşoară soluţie de a schimba decorul instant este alegerea unor noi draperii, adăugarea plantelor verzi şi a florilor naturale în cameră, şi chiar a unui covor nou sau a unor perne cu imprimeuri florale pentru canapea.

Related posts

IKEA lansează colecția limitată IKEA Art Event 2021 care aduce arta în casele tuturor

Adina Meyers

Cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi cel mai bun frigider mic pentru garsoniera ta

Adina Meyers

Culorile din casa ta

Adina Meyers