Amenajare bucatarie Practic

Culori vii si materiale translucide

In acest sens, spatiul baii este o combinatie intre camera de imbaiere si zona de zi pentru relaxare.

Creatie a designerilor Regia, baia din imagine, usor suprarealista, nu este altceva decat o stramutare a obiectelor sanitare intr-un cadru de living. In acest fel, artistii decoratori evidentiaza rolul pe care il are amenajarea baii in inducerea unei stari de bine, de relaxare.

Mai mult, designul acestor obiecte se indeparteaza treptat de forma care le-a consacrat, semanand acum cu niste piese de mobilier. Astfel, lavoarul conic, prelungit sub forma unui picior, si oglinda supradimensionata de deasupra sugereaza un colt de vestibul cu o consola inalta si oglinda, in timp ce cada montata in mijlocul incaperii substituie o canapea. Nici materialele din care s-au realizat obiectele sanitare nu mai sunt aceleasi, portelanul alb sau acrilul fiind acum inlocuite cu un amestec de rasini si pigmenti de sticla.

Natura, ca sursa de energie si vitalitate, are un rol important in procesul de recreere, drept pentru care mediul inconjurator a fost inclus in decorul baii prin suprafata vitrata de mari dimensiuni, care anuleaza trecerea interior-exterior.

Related posts

Compresorul de aer: Top 4 utilizări în gospodărie 

Adina Meyers

Cum să decorezi un dining – soluții istețe cu bani puțini

Adina Meyers

Insula de bucătărie. Cum se construieste si cat costa

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe