In acest sens, spatiul baii este o combinatie intre camera de imbaiere si zona de zi pentru relaxare.

Creatie a designerilor Regia, baia din imagine, usor suprarealista, nu este altceva decat o stramutare a obiectelor sanitare intr-un cadru de living. In acest fel, artistii decoratori evidentiaza rolul pe care il are amenajarea baii in inducerea unei stari de bine, de relaxare.

Mai mult, designul acestor obiecte se indeparteaza treptat de forma care le-a consacrat, semanand acum cu niste piese de mobilier. Astfel, lavoarul conic, prelungit sub forma unui picior, si oglinda supradimensionata de deasupra sugereaza un colt de vestibul cu o consola inalta si oglinda, in timp ce cada montata in mijlocul incaperii substituie o canapea. Nici materialele din care s-au realizat obiectele sanitare nu mai sunt aceleasi, portelanul alb sau acrilul fiind acum inlocuite cu un amestec de rasini si pigmenti de sticla.

Natura, ca sursa de energie si vitalitate, are un rol important in procesul de recreere, drept pentru care mediul inconjurator a fost inclus in decorul baii prin suprafata vitrata de mari dimensiuni, care anuleaza trecerea interior-exterior.

Related posts

Cum să alegi culorile – 7 pași pentru un decor reușit

Adina Meyers

Amenajare care „creste” odata cu copilul. Partea II

Adina Meyers

Meteorolog, despre canicula din România: „Orele cu stres termic s-au înmulțit, iar organismul uman nu poate face față.” Sfaturi practice

Adina Meyers