LifeStyle

Mobelle Antiques – cel mai nou concept store dedicat iubitorilor de Vintage and Flea Market

Designul magazinului se concentreaza pe obiectele mari, zona de dressing fiind, de exemplu, amenajata in jurul unui cufar de voiaj. Aceste zone sunt delimitate in functie de perioada si de stil, cu pastrarea unui echilibru cromatic. Mobilierul de salon vechi frantuzesc in stil Ludovic XV, corpurile unicate de iluminat, ceasul cu pendul Karl Lauffer, statuetele din lemn de abanos,  alaturi de multe alte obiecte de colectie intregesc acest spatiu.

Obiectele din sticla si ceramica sau alte piese decorative pot fi personalizate dupa dorinta clientului, acestea fiind realizate manual de artisti colaboratori ai Mobelle Antiques. Personalizarea unui obiect din sticla porneste de la forma obiectului, continua cu tipul de sticla folosit si culoarea sticlei si se incheie cu pictarea si adaugarea notei personale a fiecarui client.

Mai mult decat atat, clientul primeste consultanta pentru amenajarea spatiului personal prin colaborarea magazinului cu tineri designeri de interior. Designerii Mobelle Aniques combina detalii clasice cu un aer contemporan, confera o atingere calda, eleganta si armonioasa in orice spatiu dat.

In plus, Mobelle a creat un club al colectionarilor,  dorind sa adune cat mai multi iubitori de frumos, de targuri vintage. Acestia au la dispozitie atat un spatiu virtual, cel de pe webite-ul www.mobelle.ro, cat si un spatiu real, cel din magazin, pentru a isi expune sau vinde obiectele sau colectiile. Membrii clubului pot efectua atat vanzare, cat si barter intre ei.

“Noi iubim sa colectionam si, pentru ca adoram atmosfera targurilor, dorim sa aducem acel sentiment de Flea and Vintage Market in magazinul nostru. Suntem dornici sa descoperim noi comori ascunse in podul bunicii sau obiecte de colectie care nu mai fac trebuinta detinatorilor.”, a spus Valeria Victoria Daradici, Senior Founder & Collector la Mobelle Antiques.

Mobelle ofera si alte servicii. Spatiul magazinului poate fi pus la dispozitie in ceea ce priveste sedintele foto, lansarile de carte, albume sau pentru orice alt eveniment ce isi are locul intr-un asemenea ambient. In plus, piesele de mobilier si decor pot fi inchiriate pentru evenimente care se desfasoara intr-o alta locatie. 

Related posts

Concert Grigore Leșe și Cete de colindători – Așteptând Crăciunul

Adina Meyers

CERSAIE 2009

Adina Meyers

InterContinental Bucharest offers free to use smartphones for all hotel guests

Adina Meyers