Image default
LifeStyle

Cubul Rubik

Expun: Antoaneta Zoltan – pictura, instalatie, Andreea Vintila – arta digitala, Nadina Pascariu – pictura, Mirela Iordache – colaj, Otilia Canavra – print, Daniela Zbarcea – pictura

Ramona Stanca Virtosu – arta textila – forme spatiale

Cubul Rubik este in primul rand un simbol al copilariei, dar la orice varsta suntem provocati sa rezolvam situatii, sa fim in competitie, sa ne jucam si astfel de fiecare data sa ne autodepasim. Matematica, sport, culoare, forma, distractie, joc, toate se intalnesc intr-un singur lucru – cubul Rubik.

Lucrarile expuse se folosesc de aceste elemente si ating privitorul intr-un mod vizual, tactil si intelectual. Directionarea instalatiilor, colajelor foto sau a panzelor pictate este aleatorie, privitorul fiind provocat sa le aranjeze intr-un sistem propriu. Astfel artistii si privitorii interactioneaza, comunica, se amuza prin intervenirea lor in jocul propus in acel moment.

Antoaneta Zoltan,  Otilia Canavra, Ramona Stanca Virtosu, Andreea Vintila si Mirela Iordache ne invita sa descoperim cu inocenta bucuria jocului, cu rememorari din copilarie dar si cu implicatii in prezentul intim si social al fiecareia,  Nadina Pascariu si Daniela Zbarcea folosesc incriptarea, geometria,  simbolistica formelor si a culorilor.

Ideea de viata, ca timp in desfasurare si hazard se ilustreaza printr-un algoritm personal.                                                                  

Organizator, curator – Daniela Zbarcea

 

 

Articole similare

Al doilea magazin Miele din București, Miele Point Dorobanți, a înregistrat vânzări de 400.000 de euro, în primul an de la deschidere

comunicat de presa

Colectia Regina Maria – buchete de inspiratie regala

casamea.ro

Beneficiile oxigenului activ din aerul pur pentru frigiderul tau

comunicat de presa

Lasă un comentariu

4 × four =