LifeStyle

Salonul de vintage

Ca de la iubitoare de vintage, la iubitoare de vintage, marturisesc ca abia asteptam o asemenea manifestare in Bucuresti. Cele mai cunoscute si faimoase magazine online de vintage din Romania se aduna, ele si doar ele, pret de o zi, 25 mai 2013, in showroom-ul Casara (langa Liceul I.L.Caragiale) de la 10:00 la 20:00 sa admiram, probam, cautam, cumparam vintage autentic.

Rochii din materiale pretentioase, broderii si aplicatii bogate de margele si paiete, dar si bijuterii pretioase sau gablonturi, genti, gulere, manusi, mici obiecte decorative ni se vor arata in acea frumoasa zi de sambata.

Vintage Wardrobe, True vintage, Evintage, Vintage lady, Vintage Deco, Vintage Paradise

sunt cateva dintre numele pe care le veti intalni la Salonul de vintage, singurul eveniment din Romania dedicat exclusiv vintage-ului.

Partenerii nostri, carora le multumim, sunt Casara Design, pentru gazduire si sprijin, Cupcakes by Desire pentru briose si prajituri, partenerilor media: kyra.ro, metropotam.ro, mujer.ro, Rumours Magazine, Rufflesforbreakfast.ro, calendarevenimente.ro, Image Matters, divahair.ro si Deco si eco.

Pentru contact si detalii:

Gabi Urda – contact@gabiurda.ro sau 0724.39.53.58

Anca Manescu – anca.manescu3127@yahoo.com

Casara Showroom – office@casara.ro

 

 

Related posts

Dental One si 30 jurnalisti readuc zambetul copiilor de la Fundatia Casa Lidia

Adina Meyers

Crema de iaurt cu capsune si inimioare de zahar

Adina Meyers

Incepe tIMOn. Cel mai mare targ imobiliar din Romania are o oferta de peste 20.000 locuinte noi si oferte cu pana la 15% sub pretul pietei

Adina Meyers