LifeStyle

Salonul de vintage

Ca de la iubitoare de vintage, la iubitoare de vintage, marturisesc ca abia asteptam o asemenea manifestare in Bucuresti. Cele mai cunoscute si faimoase magazine online de vintage din Romania se aduna, ele si doar ele, pret de o zi, 25 mai 2013, in showroom-ul Casara (langa Liceul I.L.Caragiale) de la 10:00 la 20:00 sa admiram, probam, cautam, cumparam vintage autentic.

Rochii din materiale pretentioase, broderii si aplicatii bogate de margele si paiete, dar si bijuterii pretioase sau gablonturi, genti, gulere, manusi, mici obiecte decorative ni se vor arata in acea frumoasa zi de sambata.

Vintage Wardrobe, True vintage, Evintage, Vintage lady, Vintage Deco, Vintage Paradise

sunt cateva dintre numele pe care le veti intalni la Salonul de vintage, singurul eveniment din Romania dedicat exclusiv vintage-ului.

Partenerii nostri, carora le multumim, sunt Casara Design, pentru gazduire si sprijin, Cupcakes by Desire pentru briose si prajituri, partenerilor media: kyra.ro, metropotam.ro, mujer.ro, Rumours Magazine, Rufflesforbreakfast.ro, calendarevenimente.ro, Image Matters, divahair.ro si Deco si eco.

Pentru contact si detalii:

Gabi Urda – [email protected] sau 0724.39.53.58

Anca Manescu – [email protected]

Casara Showroom – [email protected]

 

 

Articole similare

Copiii au superputeri și acum știu cum să și le activeze

comunicat de presa

Paste cu Pesto

casamea.ro

Tot mai mulți români își fac asigurări de sănătate pentru călătorie. Asiguratorii au introdus clauza de COVID-19

Cristiana Trifu

Lasă un comentariu