Image default
LifeStyle

Salonul de vintage

Ca de la iubitoare de vintage, la iubitoare de vintage, marturisesc ca abia asteptam o asemenea manifestare in Bucuresti. Cele mai cunoscute si faimoase magazine online de vintage din Romania se aduna, ele si doar ele, pret de o zi, 25 mai 2013, in showroom-ul Casara (langa Liceul I.L.Caragiale) de la 10:00 la 20:00 sa admiram, probam, cautam, cumparam vintage autentic.

Rochii din materiale pretentioase, broderii si aplicatii bogate de margele si paiete, dar si bijuterii pretioase sau gablonturi, genti, gulere, manusi, mici obiecte decorative ni se vor arata in acea frumoasa zi de sambata.

Vintage Wardrobe, True vintage, Evintage, Vintage lady, Vintage Deco, Vintage Paradise

sunt cateva dintre numele pe care le veti intalni la Salonul de vintage, singurul eveniment din Romania dedicat exclusiv vintage-ului.

Partenerii nostri, carora le multumim, sunt Casara Design, pentru gazduire si sprijin, Cupcakes by Desire pentru briose si prajituri, partenerilor media: kyra.ro, metropotam.ro, mujer.ro, Rumours Magazine, Rufflesforbreakfast.ro, calendarevenimente.ro, Image Matters, divahair.ro si Deco si eco.

Pentru contact si detalii:

Gabi Urda – [email protected] sau 0724.39.53.58

Anca Manescu – [email protected]

Casara Showroom – [email protected]

 

 

Articole similare

Brico Dépôt deschide sase depozite noi

casamea.ro

Chiuveta Polyedro, revolutia in design propusa de Franke

comunicat de presa

Investitii de 135.000 euro finalizate la Proiect Mozaic

casamea.ro

Lasă un comentariu

seventeen − two =