LifeStyle

Mihaela Bilic dată afară de Pro TV fără să știe

Mihaela Bilic, de profesie nutriționist, a anunțat duminică seară pe rețelele de socializare că nu va mai face parte din echipa emisiunii „Arena Bucătarilor”. Deși se afla în proiect de 5 ani.

Se pare că Pro TV a dorit să nu mai colaboreze cu medicul nutriționist pentru noul sezon. Și, mai rău, producătorul emisiunii nici nu a dorit să o anunțe înainte de a lua această decizie.

 

Conform Mihaelei Bilic, absența sa de pe micile ecrane va avea loc din luna martie:

„S-a rupt lanţul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii „Arena bucătarilor’. Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă. Nici eu nu ştiu.

Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea. Cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie… aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul’, a scris pe pagina sa de Facebook Mihaela Bilic.

 

Citiți mai multe detalii pe romanialibera.ro

Related posts

6 obiceiuri greșite care îți distrug lenjeriile de pat

Adina Meyers

Supa cu galuste

Adina Meyers

Sezonul vacanțelor! Cât costă un concediu cu mașina în străinătate

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe