LifeStyle

Mihaela Bilic dată afară de Pro TV fără să știe

Mihaela Bilic, de profesie nutriționist, a anunțat duminică seară pe rețelele de socializare că nu va mai face parte din echipa emisiunii „Arena Bucătarilor”. Deși se afla în proiect de 5 ani.

Se pare că Pro TV a dorit să nu mai colaboreze cu medicul nutriționist pentru noul sezon. Și, mai rău, producătorul emisiunii nici nu a dorit să o anunțe înainte de a lua această decizie.

 

Conform Mihaelei Bilic, absența sa de pe micile ecrane va avea loc din luna martie:

„S-a rupt lanţul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii „Arena bucătarilor’. Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă. Nici eu nu ştiu.

Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea. Cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie… aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul’, a scris pe pagina sa de Facebook Mihaela Bilic.

 

Citiți mai multe detalii pe romanialibera.ro

Related posts

#ColorAttitude by Tefal: Descoperă o super putere în fiecare culoare!

Adina Meyers

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din România, a fost desemnat drept finalist național în cadrul Central European Startup Awards 2017

Adina Meyers

Cum sa transformi balconul intr-un spatiu de relaxare

Adina Meyers