LifeStyle

Vopseaua superlavabila savana cu Teflon® in ambalaj de 12l

Vopseaua superlavabila savana cu Teflon® reprezinta solutia optima de renovare pentru doua camere.

Fabryo Corporation, lider pe piata de lacuri si vopsele decorative din Romania, a extins gama savana cu Teflon®, propunand clientilor un nou ambalaj – galeata de 12 litri.

Galeata de 12 litri, noul ambalaj pentru savana vopsea superlavabila, superalba cu Teflon®,   contine cantitatea suficienta de vopsea pentru acoperirea a 40 de metri patrati locuibili, inclusiv tavanul, fiind de ajuns pentru vopsirea a doua camere de dimensiuni medii.

savana cu Teflon® este una dintre cele mai de succes game din portofoliul nostru, iar in categoria de vopsele lavabile este singura cu Teflon® de pe piata din Romania. Aditivul Teflon®  confera peliculei un beneficiu unic: rezistenta la murdarire timp indelungat”, a declarat Dragos Militaru, Chief Marketing Officer Fabryo Corporation. „Noul ambalaj, unic pe piata la acest volum, a fost gandit pornind de la nevoile consumatorilor finali. Cantitatea de produs este suficienta pentru renovarea camerelor dintr-un apartament mediu, fara pierderi, la un pret atractiv”, a incheiat Militaru.

Cu o putere de acoperire superioara si un grad de alb ridicat, vopseaua superlavabila savana cu Teflon® la 12 litri se adreseaza celor care doresc sa-si renoveze apartamentele cu produse de calitate si usor de intretinut, incadrandu-se in acelasi timp intr-un buget rezonabil. Compania a propus aceasta cantitate, dat fiind ca apartamentele cu doua camere, statistic vorbind, sunt cele mai numeroase tipuri de locuinte implicate in proiectele individuale de renovare.

Pretul recomandat la raft al galetii de 12 litri este de 199 de lei, ceea ce inseamna mai putin de 5 lei/mp. 

Galeata de 12 litri de savana cu Teflon®  este disponibila prin intermediul tuturor canalelor de vanzare incepand cu primul trimestru al acestui an, producatorul recomandand folosirea ei in combinatie cu amorsa savana.

Related posts

Marcel Iureș: „Filmul Octav are un destin frumos”

Adina Meyers

„In cautarea Bucurestiului pierdut”

Adina Meyers

Philips lanseaza trei noi monitoare HD elegante

Adina Meyers