LifeStyle

Sunt obiect de muzeu, caut vizitator!

Astfel, timp de 58 de zile, cate un obiect reprezentativ pentru colectiile celor 58 de muzee si galerii de arta membre ale RNMR “prinde viata” si isi spune povestea, cu scopul de a stimula interesul cititorilor de a vizita muzeele detinatoare ale artefactelor care se prezinta.

Fiecare obiect devine un personaj care isi imbie vizitatorul oferindu-i informatii interesante, mai putin cunoscute sau chiar amuzante, in incercarea de angajare a publicului in relatia cu obiectele de patrimoniu si cu muzeele.

Este prima campanie nationala de promovare a muzeelor care se realizeaza in Romania, marcand o premiera atat pentru presa romaneasca, cat si pentru comunitatea muzeala.

* * *

Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania este o organizatie non-profit infiintata in 2006, ce are ca obiective principale dezvoltarea organizationala a muzeelor si a galeriilor de arta membre si asigurarea legaturii intre acestea prin informare, consultanta si schimb de experienta.

RNMR acopera nevoile membrilor sai orientandu-si activitatile asupra patrimoniului, turismului cultural si pregatirii profesionale a resurselor umane angajate in sector. RNMR este furnizor de solutii in domeniul politicilor muzeale nationale.

Proiect realizat cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National (AFCN)

Partener: Romania libera

Related posts

Austrotherm, in Campionatul National de Raliuri

Adina Meyers

Ce înseamnă Loto Polonia Multi?

Adina Meyers

Helinick.ro – Prevenirea furturilor din spatiile comerciale – Necesitatea instalarii unui sistem antifurt magazin

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe