LifeStyle

3 greșeli de evitat atunci când ștergeți geamurile

Puține sarcini de menaj sunt la fel de neiertătoare ca și curățarea geamurilor și a oglinzilor. Dacă aspirați și pierdeți un loc sau două pe covor, cu greu veți observa. Un coș de rufe cu capac vă va ascunde hainele murdare până când veți fi gata să ajungeți la ele.

Dar geamurile și oglinzile cu dungi sunt cel mai ușor lucru de observat..

 

Adevăratul este că sticla pe care o curățați poate ajunge uneori să arate mai rău decât înainte de a începe ștergerea.

Sigur, stropii de pastă de dinți ar putea dispărea, dar acum aveți oglinzi și geamuri cu dâre. Frustrarea de a curăța și de a-ți arăta sticla mai murdară după aceea poate face ca curățarea sticlei să se simtă inutilă.

 

Folosiți prea mult spray de curățare.

Utilizarea prea multor produse duce adesea la urme, mai ales dacă produsul de curățat pe care îl utilizați nu se evaporă suficient de repede. Mai mult produs înseamnă mai mult pe care trebuie să-l ștergeți și asta reprezintă o risipă de energie. În loc să pulverizați întregul geam de sticlă sau să acoperiți întreaga oglindă cu un produs de curățare a geamurilor, o zonă cu pulverizări. Sau încercați să pulverizați un pic de produs direct pe cârpa de curățare.

Dacă utilizați minimul de produs necesar pentru a tăia murdăria, veți șterge petele fără a lăsa nimic în urmă.

Folosești cârpa greșită

Dacă folosiți o cârpă de pânză obișnuită, veți lăsa în urmă scame care, cu siguranță, nu vă vor arăta sticla.

Curățarea cu succes a sticlei depinde de materialul fără scame pentru ștergeri. Un favorit recomandat este o cârpă din microfibră. Acestea nu vor lăsa în urmă scame, iar țesătura densă ajută la ridicarea murdăriei din sticlă.

Nu aplicați suficientă presiune atunci când curățați.

Curățarea ferestrelor cu siguranță nu necesită același tip de presiune ca spălarea unui cuptor murdar, dar pentru a o face bine trebuie să aplicați o presiune puțin mai mare decât s-ar putea să fiți obișnuiți. Vă recomandăm să treceți cârpa peste zonele pe care le-ați curățat deja cu mișcări mici, circulare. Adesea, puteți vedea cum petele și rămâneți cu luciul pe care îl doriți.

 

 

Related posts

Spatiu restrans? Optiuni nelimitate cu masinile de spalat rufe compacte de la Electrolux

Adina Meyers

Condimentul potrivit scoate ce e mai bun din tine

Adina Meyers

A venit luna iulie, dar asta nu înseamnă că este prea târziu să-ți rezervi vacanța

Adina Meyers