LifeStyle

Merita sa investim intr-o bicicleta fitness? Afla cateva pareri si sfaturi care sa te ajute sa alegi cel mai bun model

Vrei sa te mentii in forma / sa slabesti dar nu ai suficient de mult timp la dispozitie pentru a merge la sala sau sa te duci pe stadion si sa alergi? De multe ori nu este suficient sa tinem o dieta pentru ca sa reusim sa castigam lupta cu kilogramele in plus, iar atunci cand vine vorba de a ne mentine in forma… ei bine, acest lucru este greu de obtinut daca nu facem miscare.

Exista o solutie la problema expusa mai sus? Da, timpul nostru a devenit unul din ce in ce mai limitat si ne e tot mai greu sa gasim loc si pentru activitati care sa nu fie legate de locul nostru de munca. Dar pana la urma trebuie sa ne ocupam putin si de sanatatea noastra, nu-i asa? O solutie buna pe care noi o recomandam este reprezentata de cumpararea unei biciclete fitness. Ea iti va permite sa faci miscare chiar din confortul propriului tau apartament, fara a mai pierde timp in trafic, mergand la sala sau pe stadion.

 

Sunt mai mult motive pentru care noi recomandam cumpararea unei biciclete fitness, ele fiind expuse pe http://bicicleta-fitness.ro/ intr-un articol pe care te incurajam sa il citesti si tu. Un astfel de aparat te va ajuta sa iti imbunatatesti functiile organismului, iar aici accentul este pus mai ales pe cele cardiace si imbunatatirea respiratiei. O sa vezi ca daca te vei antrena constant o sa incepi sa te simti mult mai bine, din moment ce conditia ta fizica se va imbunatati, iar kilogramele in plus vor incepe pur si simplu sa se evapore. Putem chiar spune ca bicicleta fitness va produce dependenta, deoarece miscarea duce la eliminarea de catre organism de endorfine, hormonul fericirii. Ne vom dori din ce in ce mai des ca endorfinele sa ne inunde corpul.

Toate aceste avantaje pe care le-am amintit in paragraful anterior sunt unele de care ne putem bucura din confortul propriei noastre locuinte. Putem sa ne antrenam oricand ne dorim noi sau oricand avem timp (chiar si in reprize), iar acest lucru il putem face chiar in timp ce ascultam muzica, ne uitam la televizor sau citim ceva. Nu prea o sa mai fi atat de mult tentat sa tergiversezi si sa tot amani antrenamentul sau chiar sa sari peste el, ci din contra, abia o sa astepti sa te intorci acasa si sa faci putina miscare.

Trebuie mentionat faptul ca pe piata putem gasi mai multe categorii de biciclete fitness, fiecare venind cu avantajele si dezavantajele sale si fiind potrivite pentru anumite limite de buget. Mai exact, aceste aparate se impart in biciclete mecanice (cea mai ieftina varianta pe care noi o avem la dispozitie, ea fiind special creata pentru a fi folosita de acasa, avand dimensiuni reduse si un pret foarte mic), biciclete magnetice (care fac parte din gama de mijloc si venind cu mai multe optiuni de ardere a grasimii) si biciclete eliptice (acestea fiind, in opinia noastra, cea mai buna solutie la care putem apela atunci cand vrem sa slabim si sa ne mentinem in forma de acasa, deoarece lucreaza nu doar partea de jos a corpului, ci inclusiv pe cea superioara).

Evident, faptul ca te hotarasti sa iti indrepti atentia catre un model dintr-o categorie anume nu reprezinta o garantie a calitatii, iar asta pentru ca tu va trebui sa ai in vedere si alte aspecte importante. De exemplu, recomandarea noastra este sa te asiguri ca modelul de bicicleta fitness pe care vrei sa il cumperi iti pune la dispozitie mai multe trepte de reglare a rezistentei la pedalare. Acest lucru este necesar in special atunci cand vrem sa putem modifica rapid intensitatea antrenamentului nostru. Sa nu uitam nici de diferitele tipuri de programe de antrenament care pot fi puse la dispozitie de bicicleta.

Related posts

Noutate absoluta in gama utilajelor de gradina de la VIKING:

Adina Meyers

Pinum doors&windows lanseaza doua showroom-uri noi in Bucuresti

Adina Meyers

(P) Silan Suprême, o gamă premium de balsam de rufe inspirată din parfumurile fine franțuzești

Adina Meyers