LifeStyle

Mentine-ti zambetul frumos si sanatos, in mod natural, cu Weleda Oral Care

Zambetul frumos e mereu la moda, mereu indicat si mereu potrivit; nu are varsta, bucura, relaxeaza, poate sa transmita o multime de lucruri, dar mai intai de toate, trebuie sa fie sanatos.

Pentru toti cei care vor sa zambeasca cu incredere si sa-si pastreze dintii frumosi si sanatosi in mod natural, noi, Weleda, am creat gama Oral Care.

Gama de igiena orala de la Weleda a fost special conceputa pentru a oferi o alternativa naturala de pastrare a sanatatii cavitatii bucale. Dintii si gingiile sunt ingrijite prin formule ce contin cele mai pure extracte de plante.

Toate produsele din gama Oral Care de la Weleda contin in exclusivitate extracte din plante cultivate organic. Ingredientele minerale curata dintii perfect, iar uleiurile eterice naturale confera cavitatii bucale o prospetime de durata.

Nici un produs Weleda de igiena orala nu contine fluoride, tenside spumante, substante sintetice pentru aroma, culoare si conservare sau zahar si inlocuitori ai acestuia. Astfel, flora orala este protejata – conditie fundametala pentru starea de bine.

Produsele sunt testate clinic si nu sunt testate pe animale.

Gama Weleda Oral Care cuprinde sase produse:

1.      Plant Toothgel/ Gel de dinti cu ierburi 75ml;
2.      Ratanhia Toothpaste/ Pasta de dinti cu ratanhia 75ml;
3.      Ratanhia Mouth Wash/ Apa de gura cu ratanhia 50ml;
4.      Children’s Tothgel/ Gel de dinti pentru copii 50ml;
5.      Salt Toothpaste/ Pasta de dinti cu sare 75ml;
6.      Calendula Toothpaste/ Pasta de dinti cu galbenele 75ml

 

Ratanhia Toothpaste/ Pasta de dinti cu ratanhia 75ml   

Pasta de dinti cu rathania este indicata mai ales pentru fortifierea naturala a gingiilor, fiind cunoscut faptul ca  extractele radacinii de ratanihia au proprietati astringente si tonifica tesuturile, prevenind sangerarile gingivale. Pe linga extractul de radacina de ratanhia, printre ingredientele active din compozitia produsului se numara si uleiurile de menta si izma creata,  dar si carbonatul de calciu. 

Respiratia proaspata de durata este asigurata de uleiurile eterice de menta si izma creata.

Pret de consumator recomandat: 24,5 lei

Ratanhia Mouth Wash/ Apa de gura cu ratanhia 50ml

Pentru o respiratie proaspata si gingii sanatoase puteti incerca (si) apa de gura, tot cu rathania, de la Weleda. Extractele plantei peruane ce constituie ingredientul de baza al produsului, dar si extractul de smirna tonifica gingiile si mucoasa bucala.

Apa de gura este recomandata pentru a preveni si a vindeca inflamatiile si sangerarile gingivale. Toate ingredientele active,  cum ar fi extractul de ratanhia, smirna, ulei de menta si eucalipt, provin din culturi biodinamice.

Pret de consumator recomandat: 37,7 lei

Related posts

PRO BCA cere sprijinul autoritatilor locale pentru dezvoltarea sectorului constructiilor

Adina Meyers

Un gust pe gustul celor mici

Adina Meyers

Rowenta Clean & Steam – eficiență 2 în 1 și timp redus la jumătate

Adina Meyers