LifeStyle

Bucatarii mici – niciun compromis, cu solutiile compacte de la Electrolux

Odata cu accelerarea urbanizarii globale, tot mai multi oameni sunt nevoiti sa locuiasca in apartamente mai mici. Astfel, nevoia identificarii de solutii optime de locuire, care sa economiseasca spatiu, devine din ce in ce mai importanta. Electrolux dezvolta echipamente compacte pentru bucatarie, astfel incat sa te poti bucura de de mai mult spatiu, fara compromisuri.

Bucataria nu mai este de mult doar spatiul in care gatesti, ci a devenit incaperea in care iti primesti prietenii sau locul in care vrei sa te relaxezi. Pentru ca tu sa sa te simti confortabil in bucataria ta, oricare ar fi dimensiunile acesteia, Electrolux dezvolta echipamente electrocasnice compacte, care optimizeaza utilizarea spatiului.

Cuptorul compact Abur & SousVide – posibilitati nelimitate, dimensiuni compacte

Cu o inaltime de numai 45 de cm, cuptorul Abur & SousVide de la Electrolux nu doar ocupa foarte putin spatiu in bucatarie, dar ofera si optiuni culinare nelimitate. Programul SousVide, o tehnica de gatit cunoscuta de curand doar bucatarilor profesionisti, iti ofera posibilitatea de a gati cele mai delicioase retete utilizând programe cu abur sau cu convectie. Datorita senzorului sau avansat de umiditate vei putea seta automat cantitatea de abur ideala pentru mancaruri cu o textura suculenta si arome intense.

Masina compacta de spalat vase – mai putin spatiu ocupat, mai mult timp liber

Cu masina compacta de spalat vase de la Electrolux vei putea spune adio timpului petrecut in fata chiuvetei si, in acelasi timp, vei folosi inteligent spatiul. Cu o inaltime de numai 44 de cm, masina compacta de spalat vase de la Electrolux este solutia ideala pentru bucatariile mici. Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de timpul liber este sa folosesti programul sau special ce va curata vesela in 20 de minute. Masina compacta de spalat vase Electrolux te ajuta sa economisesti spatiul fara compromisuri!

Plita mixta, gaz si inductie – flexibilitate pentru spatii mici

O bucatarie mica nu presupune sacrificii legate de preparatele tale preferate. Daca iubesti mancarea asiatica, stii ca ai nevoie de un foc iute pentru a o pregati. Daca iubesti preparatele gatite incet, stii ca e de preferat utilizarea unei plite pe gaz. Cu toate astea, putini dintre noi au spatiul necesar pentru a integra in bucatarie o plita pe gaz si una cu inductie. Plita mixta de la Electrolux este solutia ideala, ce-ti ofera un orizont nelimitat de optiuni culinare, cu dimensiuni de doar 59 x 52 cm. Datorita zonelor cu inductie, vei putea seta precis treapta de putere si vei atinge rapid temperaturi ridicate. Cu cele doua ochiuri pe gaz, vei putea pregati toate preparatele clasice ce au nevoie de un foc lent. Astfel, ca un chef profesionist, ai la indemana toate optiunile pentru preparate excelente.

Iubeste-ti bucataria, iubeste-ti spatiul si opteaza pentru solutiile de electrocasnice compacte de la Electrolux!

 

 

Related posts

Spune STOP toxinelor!

Adina Meyers

Linii de culoare

Adina Meyers

HOROSCOP azi, 24 noiembrie. Scorpionii trebuie să renunțe puțin la încăpățânare

Adina Meyers