LifeStyle

Curățenie și igienă la sala de fitness pentru siguranța clienților

Se stie ca prima impresie conteaza indiferent de context. Daca vorbim, despre un centru sportiv, cu săli de fitness, aerobic, masaj și saună, atât aspectul interior cât și cel exterior, reprezintă o carte de vizită. Succesul unui astfel de spațiu se datorează 50% experienței profesioniștilor și antrenorilor și 50% condițiilor, curățeniei si design-ului spațiului de desfășurare a activităților.

 

În sălile de sport, curățenia este vitală și trebuie efectuată zilnic, cu produse profesionale și special concepute pentru a elimina bacteriile, precum detergenții profesionali pentru suprafețe SanitoMai mult decât atât, o dată pe lună trebuie să se efectueze o curățenie generală, utilizând produse de întreținere a curățeniei și produse dezinfectante, adecvate fiecărui tip de mediu care trebuie tratat. Cele mai bune produse ce pot fi folosite în curățeniile generale sunt: cărucioarele de curățenie, mopuri profesionale, produse din hârtie de unică folosință precum prosoape din hârtie, role medicale pentru paturi și role industriale, aspiratoare profesionale și alte mașini de curățare pentru suprafețe.

 

Dacă centrul dispune de servicii de masaj și remodelare corporală, aceste spații trebuie dezinfectate profesional după fiecare client, pentru a se păstra o igienă ideală. De asemenea, pentru paturile de masaj trebuie să se folosească role de tip cearceaf de hârtie, toate de unică folosință. Mai mult decât atât, folosirea unui dozator pentru dezinfectanți de mâini este esențială în acest spațiu.  Datorită numărului mare de microorganisme tranzitorii ce se găsesc pe mâini, dezinfecția igienică a mâinilor reprezintă cea mai importantă măsura pentru reducerea încărcăturii microbiene. Pentru o eficiență crescută, este bine să se folosească dezinfectanți profesionali pentru mâini, care distrug până la 99% din bacterii.

 

Pentru spațiul dedicat desfășurării activităților de fitness, printre cele mai bune și profitabile achiziții sunt covorașele profesionale industriale. În primul rând, acestea sunt covoare speciale pentru interior. Structura lor din amestec de cauciuc dur le face rezistente la echipamente grele precum aparatele de fitness. Tot datorită materialului, acestea absorb foarte bine șocul, protejând atât echipamentele, podeaua dar și persoanele care pot suferi cazaturi în timpul antrenamentului. Acestea sunt recomandate pentru zonele cu trafic intens, pentru că o astfel de locație este frecventată de clienți cel putin 10-12 ore pe zi. Mai mult decât atât, covoarele absorbante se curăță ușor si repede. Astfel, confortul celor care practică fitness dar și al antrenorilor este la standardele cela mai înalte.

Dacă sala dispune de piscină, se pot folosi covorașe speciale de piscină, de tipul antialunecare Akwadek și drenaj Soft-Step. Toate aceste produse și multe altele se pot achiziționa de la magazinul online Sanito.ro, dedicat soluțiilor complete și inteligente de igienizare și curățare a spațiilor.

Atunci când curățenia este făcuta și întreținută în cei mai buni parametri, centrul va avea numai de câștigat, iar prima impresie a celor care îi vor călca pragul va conta foarte mult, fiind un plus garantat pentru imaginea firmei. De aceea, trebuie să ținem cont de normele de igienă necesare oricărui spațiu cu care interacționăm și să folosim produse de cea mai înaltă calitate.

Related posts

Sony prezinta noile reportofoane colorate cu memorie flash si player MP3

Adina Meyers

Plante perfecte pentru purificarea aerului din locuinta ta

Adina Meyers

Cadouri de primavara in Vitrina de design

Adina Meyers