LifeStyle

MENATWORK un furnizor la 360 grade !

Dim prima jumatate a lunii octombrie 2010, www.eMenatwork.ro si-a deschis portile comertului virtual cu sisteme de incalzire, climatizare si ventilatie; echipamente igienico-sanitare; corpuri de iluminat (interior, exterior, arhitectural, comercial, stradal); instalatii electrice si transformatoare; placari ceramice; instalatii sanitare; adezivi.

Interfata prietenoasa a portalului, precum si structura sa usor intuitiva, faciliteaza utilizatorilor navigarea in pagini, cautarea inteligenta a produselor, compararea preturilor si caracteristicilor in timp real, interpretarea corecta a rezultatelor si nu in ultimul rand, usurarea deciziei finale de selectie si achizitie.

Cu aceasta platforma, achizitia materialelor pentru constructii nu a fost niciodata mai simpla. Specialistii din sectorul constructiilor au oportunitatea sa finalizeze tranzactia, prin numai 7 clik-uri.

Persoanele moderne, obisnuite sa uziteze platformele e-commerce la orice fel de cumparaturi, vor continua sa-si sporeasca economiile, in materie de timp si bani.

Persoanele nespecializate, dar si toti cei care necesita sprijin la achizitia acestor marfuri, au la dispozitie o echipa de consultanti, pregatiti sa le ofere informatii tehnice si comerciale, solutii si recomandari merceologice, sfaturi practice de montaj, instalare, utilizare, intretinere etc.

Punctul forte al magazinului virtual www.eMenatwork.ro este concentrat in panoul Produsul Zilei, pozitionat in partea superioara a paginii de start. Prin explorarea acestei zone, toti vizitatorii au posibilitatea sa beneficieze de avantaje unice, lansate zilnic.

Posibilitatile de comunicare si interactiune sunt multiple. Telefon: 0372.725.725. Email: info@eMenatwork.ro. Comunitati social-media: messenger, facebook, twitter. Toti cei interesati de segmentul lucrarilor in constructii, amenajari, finisaje de interior si exterior, in curand vor avea la dispozitie un Blogg dedicat interactiunii, networking-ului, informarii si cunoasterii.

In cei peste 16 ani de functionare in Romania, Grupul Menatwork a incheiat mai mult de 120 de parteneriate comerciale strategice, cu importanti producatori de materiale pentru constructii, renumiti la nivel mondial. Acest potential, precum si seriozitatea cu care a fost abordata constructia portalului ca afacere, vor deosebi www.eMenatwork.ro in mediul comertului virtual atat prin calitatea si diversitatea produselor, disponibilitatea stocurilor de marfa, logistica dedicata, distributia eficienta, cat si prin nivelul ridicat al calificarii si operativitatii echipei din spatele monitoarelor.

Va asteptam in magazinul profesionistilor de constructii !

Related posts

Grădină în stil francez: reguli de amenajare

Adina Meyers

I.FEEL CONTEST

Adina Meyers

Royal Horse Jumping Finals asteapta peste 120 de cupluri (cal si calaret) in perioada 23-26 august 2012

Adina Meyers