LifeStyle

Dr Gerard si-a lansat operatiunile in Romania

Dr Gerard, unul din cei mai mari producători de biscuiți și napolitane din Europa Centrală şi de Est, a deschis reprezentanta Dr Gerard Romania. Intrarea pe piata Romaniei face parte din strategia Dr Gerard de expansiune pe pietele Europei Centrale si de Est precum şi de consolidare a pozitiei sale in randul marilor producatori de dulciuri si snack-uri.

Dr Gerard detine mai multe facilitati de productie in Polonia,a achizitionat in acest an unul din principalii competitori,Artur de la Mieszko Group, si este detinuta de fondul privat de investiţii Bridgepoint, din octombrie 2013.

România este una dintre cele mai importante piețe pentru Dr Gerard. Românii cunosc produsele Dr Gerard de peste 10 ani ,compania fiind prezenta pe piata prin intermediul importurilor precum si a colaborarilor pe proiecte private label. Dr Gerard România, are ca principal obiectiv pozitionarea pe piata românească a brandului Dr Gerard in toate cele 3 categorii in care compania activeaza respectiv napolitane,biscuiti si snack-uri, prin construirea de parteneriate durabile atat cu retailul modern cat si cu cel traditional si dezvoltarea de produse de calitate adaptate preferintelor consumatorilor din Romania.

„Obiectivul nostru pentru următorii ani este de a atinge o poziţie majoră pe toate pieţele din Europa Centrală şi de Est unde suntem prezenţi. Acest obiectiv se aplică pieţei interne din Polonia, unde creştem de peste douăzeci de ani, precum şi pieţelor din Romania,Republica Cehă, Slovacia si Ungaria. De ani de zile exportăm produsele noastre pe aceste pieţe, iar acum operăm acolo şi prin intermediul unor companii locale, dezvoltând structuri de vânzări şi investind în marketing." a declarat Jaroslaw Zawadzki, CEO al Dr Gerard.

In Romania activitatile noii companii sunt conduse de Otilia Stanciu,specialist cu experienta in vanzarile si marketing-ul biscuitilor si snack-urilor.

Related posts

DEVA PREMAL & MITEN, pentru prima oara in Romania

Adina Meyers

Opera Nationala Bucuresti se alatura campaniei “Artistii pentru Artisti”

Adina Meyers

Ardei umpluți cu ciuperci și dovlecel – un preparat ușor

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe