LifeStyle

S-a lansat magazinul online iCut.ro

Cu o experienta de 45 de ani in fabricarea si perfectionarea uneltelor profesionale de taiat, OLFA este cel mai important producator de cuttere la nivel mondial.

Povestea OLFA a inceput in 1956, cand Yoshio Okada, fondatorul companiei, a inventat prima unealta de taiat cu lama decupabila segmentata, gasindu-si inspiratia in modul in care se rup bucatile de ciocolata si cioburile de sticla.

El a observat ca pentru o taiere mai usoara este nevoie de un anumit unghi al taisului si ca o inclinatie a lamei de 59 de grade este cea mai potrivita pentru cutitele de taiat. Lungimea, latimea si unghiul de inclinatie stabilite de fondatorul OLFA au devenit standarde internationale, iar inventia sa ramane si astazi unul dintre cele mai bine vândute produse de taiat din lume.

Produsele OLFA sunt sigure, multifunctionale si usor de folosit. De-a lungul anilor, multe dintre ele au fost distinse cu premii de design, anduranta si ecologie. De astazi puteti comanda online pe www.icut.ro toata gama de instrumente a celebrului producator japonez – cuttere profesionale, cuttere rotative, foarfeci, suprafete autovindecabile pentru taiat, dispozitive de rupere si depozitare pentru lame uzate, rigle pentru taiat si multe alte produse dedicate atat utilizatorilor ocazionali, cât si celor profesionisti. Produsele OLFA isi pot gasi intrebuintare in birourile de arhitectura, atelierele de design, manufacturile artizanale si in rândul pasionatilor de bricolaj.

Pentru comenzi si detalii despre cutterele OLFA, accesati site-ul www.icut.ro.

Related posts

Policolor lanseaza vopseaua lavabila cu miros de caramel

Adina Meyers

Castigatori concurs Ceresit Aero 360

Adina Meyers

Cainii, cei mai fideli prieteni

Adina Meyers