LifeStyle Retete

McVitie’s Digestives – Originalul

McVitie’s Digestive sunt biscuiti deliciosi din grau, preparati dupa o reteta originala din 1830!

…Da! McVitie’s a creat biscuitii digestivi!

Un pic de istorie …

Povestea McVitie’s a inceput in 1830, cu un brutar ucenic pe nume Robert McVitie, nascut in Scotia. Robert, impreuna cu tatal sau, William, au pus bazele unei afaceri, o brutarie care s-a bucurat de mare succes. Si astazi, dupa mai bine de 180 de ani, McVitie’s Digestive continua sa fie cei mai iubiti biscuiti din Marea Britanie, fiind intre timp lansate si variantele cu ciocolata cu lapte si ciocolata neagra.

In Marea Britanie, McVitie’s Chocolat Digestive este cel mai vandut biscuit in categoria de biscuiti dulci.* Alaturi de McVitie’s Digestive, Jaffa Cakes si Hobnobs sunt alte marci lansate de McVitie’s si care au devenit rapid foarte populare.

McVitie’s Digestive au reprezentat permanent partenerul perfect pentru o “British cup of tea” in UK. Fabricati dintr-un amestec de faina de grau cu faina integrala, ei contin toate beneficiile nutritive ale graului, continutul bogat in fibre și continutul caloric mai scazut.

McVitie’s Digestive nu contin arome artificiale, coloranti sau grasimi hidrogenate. De aceea sunt perfecti pentru un mic dejun sau pentru o gustare alaturi de ceai, cafea sau suc de portocale.

De-a lungul anilor consumatorii le-au descoperit si alte utilizari: sunt o baza perfecta pentru un cheesecake sau alte deserturi delicioase! Cu textura sfaramicioasa, aroma originala și gustul desavarsit vor deveni rapid biscuitii tai favoriti! Tortul de ciocolata de la nunta printului William cu Kate Middleton a fost creat, la cererea printului, cu McVitie’s Digestive dupa o reteta regala!

www.mcvities.ro

*Sursa: Nielsen 52 saptamani pana la w / e 23.08.14

 

Related posts

HORNBACH pregateste surprize pentru copii in perioada Sarbatorilor de Iarna

Adina Meyers

Peste 1800 de copii au devenit prieteni ai emoţiilor

Adina Meyers

Kitchenshop a lansat in Romania Green Pan.

Adina Meyers