LifeStyle

Compania italiană Falmec lansează în România noua colecție de purificatoare Bellaria

Vineri, 10 noiembrie 2017, producătorul italian de hote premium Falmec a organizat un eveniment de lansare a noii colecții Bellaria by Falmec. La eveniment au participat arhitecți, designeri și colaboratori ai Falmec România.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența reprezentanților companiei Falmec din Italia – Lorenzo Poser, Marketing Manager Falmec și Gianluca Lovisotto, Export Area Manager Falmec. Invitații au fost designeri, arhitecți și parteneri ai Falmec România, între momentele serii numărându-se o tombolă cu premii Falmec.

Noua colecție de purificatoare de aer Bellaria by Falmec, lansată oficial în România, incorporează tehnologia avansată de filtrare de la hotele E.ion. Grație tehnologiei de ionizare bipolară controlată, hotele E.ion System® produc ioni asemănători cu cei prezenți în bucătărie și neutralizează eficient mirosurile neplăcute, iritante și poluanții precum: bacterii, virusuri, acareni, polen, spori, praf, noxe sau gaze de eșapament. Ionii încărcați negativ au, de asemenea, un efect pozitiv asupra minții și a corpului, având ca rezultat îmbunătățirea stării de spirit și a concentrării.

Fondată în 1981, Falmec s-a transformat dintr-o companie mică de producție într-un adevărat lider industrial, câștigând o vastă experiență în proiectarea și producția de hote premium de bucătărie. Cercetarea de ultimă generație, flexibilitatea în producție, dezvoltarea unor tehnologii noi și creativitatea dotează colecțiile Falmec cu un plus puternic de valoare, în ceea ce privește inovația, și cu un aer unic de design și tehnologie, ajungând la cele mai ridicate niveluri de excelență italiană în lume.

De la proiectarea inițială la produsul finit, toate creațiile Falmec sunt realizate printr-un proces format din mai multe etape, care se desfășoară în întregime în cadrul fabricii situate în apropiere de Veneția. Produsele Falmec oferă o garanție absolută a calității în proiectare, a materialelor și a construcției, respectând tradiția italiană în fabricarea unor produse de calitate.

Evenimentul din 10 noiembrie a fost organizat de Falmec SpA și Intax Trading srl – reprezentant oficial Falmec în România.

www.falmec.ro

Related posts

Clubul Equestria gazduieste demonstratii de dresaj natural, sustinute de actorul Denis Stefan

Adina Meyers

Top aplicații de mobil în 2020

Adina Meyers

Bosch lanseaza noua gama de foarfece Isio pentru taiat iarba si tuns arbusti

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe