Amenajari Interioare

Countryside House: redecorarea unei case traditionale

Proiectul „Countryside House” a vizat redecorarea unei case traditionale. Dorinta beneficiarilor a fost aceea de a transforma casa astfel incat ea sa poata transmite, in mod unitar, ideea de viata, culoare, confort si iubire fata de natura si animale.

Daca la exterior, gradina casei reusea cu succes sa transmita aceasta idee datorita peisajului deosebit care inconjura resedinta, in interior, decorul era mai degraba tern si deloc dinamic. Impreuna cu beneficiarii am hotarat ca trebuie sa pastrez elementele de decor vechi, carora sa le ofer, insa, o noua fateta si accente moderne.

In acest proiect, am mizat foarte mult pe vizual si tactil. Spre exemplu, in camera de zi open-space, situata in centrul casei, am folosit, in special, pattern-uri florale mari, lemn, piatra, covoare tesute manual, pentru a o transforma intr-un soi de extensie a privelistei extraordinare, pe care aceasta incapere o ofera.

Decorul floral este o modalitate foarte buna de a oferi dinamism, culoare si veselie unei camere. Cu cat mai multe flori, cu atat mai bine, mai ales tinand cont de faptul ca imprimeurile florale pot fi folosite pe o multime de obiecte de decor: canapea, scaune, tapet, covor, draperii sau perne. Eu le-am folosit pe perne, manere si draperii.

La final, interiorul creat se alineaza confortabil cu exteriorul casei: un spatiu care reprezinta o continuare a bucuriei pe care ti–o aduce natura si in care proprietarii regasesc confort si relaxare.

Un articol realizat de Genoveva Hossu. Detalii aici

Related posts

O casă modernă integrează tehnologia în decor. Află cum poți face asta și în locuința ta

Adina Meyers

Vila superba la poalele muntilor

Adina Meyers

Regăsit, recuperat, recreat, marca Anda Roman

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe