LifeStyle

MCA Grup a lansat la Iasi cel mai mare showroom de usi de garaj si rulouri exterioare din zona de Nord-Est a tarii, investitie de 70.000 €

Producatorul de usi de garaj MCA Grup a deschis la Iasi cel mai mare showroom de usi de garaj si rulouri pentru ferestre din zona de Nord-Est a Romaniei, cu o suprafata de 300 de metri patrati, in urma unei investitii de 70.000 de euro.

Primul spatiu modern de acest tip lansat de producatorul cu o experienta de 16 ani a fost cel de la Timisoara, deschis in 2013, fiind cel mai mare showroom din tara in domeniul usilor de garaj. Noul spatiu de prezentare de la Iasi urmeaza aceeasi linie moderna, remarcandu-se printr-o cromatica vie si o varietate larga atat din punct de vedere coloristic, cat si al solutiilor tehnice.

In noul spatiu si-au gasit locul produse din intreaga gama MCA, de la usi de garaj sectionale si tip rulou, grilaje metalice, automatizari pentru porti si termo-storuri (rulouri exterioare) – si pana la garduri de aluminiu, copertine si pergole, sisteme mai noi in portofoliul companiei.

Acum cumperi pe testate, nu din auzite

Daca pana acum clientii cumparau „din auzite” sau se orientau dupa alegerile facute de vecini, prieteni sau rude, fara a fi siguri ca se vor alege cu solutia cea mai potrivita, MCA aduce produsele mai aproape de cumparatori. Showroomul MCA este deschis clientilor pentru a le oferi un loc unde sa testeze, sa puna intrebari si sa primeasca raspunsuri si solutii personalizate.

Suntem prezenti in zona Moldovei de peste 10 ani, printr-o retea solida de 80 de distribuitori si, mai recent, prin intermediul unei echipe de vanzari directe. In fiecare an, sectia noastra de productie realizeaza pentru aceasta zona aproximativ 800 de usi sectionale si 1.500 de rulouri. Lansarea acestui showroom la Iasi face parte din strategia de consolidare a pozitiei pe care o avem in piata. Ne-am propus sa venim in intampinarea clientilor nostri oferindu-le oportunitatea de a testa personal calitatea solutiilor noastre de umbrire si de inchidere”, a declarat Ciprian Oprea, director general MCA Grup. Showroomul se adreseaza atat clientilor finali, arhitectilor, proiectantilor, cat si distribuitorilor MCA din zona.

Avantajele clientilor care intra in showroom:

 Beneficiaza de consultanta tehnica de specialitate in alegerea solutiei celei mai potrivite

 Au parte de o experienta placuta si utila in procesul de achizitie

 Sunt mai bine informati si pot testa toate produsele astfel incat sa aleaga solutia ideala atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic, avand in vedere gama variata de culori expuse

 

Cel mai nou showroom MCA se afla pe B-dul Chimiei nr. 2, platforma KAUFLAND – LIDL, Iasi, si poate fi vizitat de luni pana vineri, intre orele 8.30 si 18.00.

 

Related posts

Oksana Russian Hair&Beauty Salon o nouă locație de lux în portofoliul SalonTV

Adina Meyers

Vacante Albena

Adina Meyers

Să trăim PUR și SIMPLU

Adina Meyers