Home

Confectioneaza-ti propriile decoratiuni de Craciun folosind Moment Super Glue Mini Trio Universal

Sarbatorile de iarna reprezinta cea mai frumoasa perioada a anului si deja se apropie cu pasi repezi. Deja te gandesti la ce cadouri vei oferi celor dragi, la cum vei impodobi bradul si casa, la ce decoratiuni vei folosi si de unde le vei procura. Ei bine, poti sa cumperi decoratiunile de Craciun de la hypermarketuri sau de la targurile tematice, dar, la fel de bine, le-ai putea confectiona prin propriile tale puteri. Ai nevoie doar de inspiratie, idei, pricepere si de adezivul potrivit.

Iata cateva idei de decoratiuni pentru Craciun pe care le poti face fara mare greutate, folosind Moment Super Glue Mini Trio Universal.

Poti confectiona din lemn, material textil sau carton cateva inimioare, stelute si caciulite de Mos Craciun, pe care apoi le poti lipi, sub forma unui brad de Craciun, pe un suport de carton, plastic sau lemn. Poti decora cu acesti braduti usa de la intrare sau peretii casei.

Sigur iti doresti sa impodobesti masa cu o coronita de Craciun. O poti confectiona folosind crengi infasurate in forma de cerc, pe care apoi fixezi nuieluse cu macese si floricele albe. Aceasta ar fi varianta cea mai simpla si deloc costisitoare, dar poti sa decorezi coronita si cu vasc, crengute de brad, conuri sau ghinde. 

Alte decoratiuni pe care le poti realiza usor sunt portocalele transformate in globuri de Craciun sau in candele. Ia o portocala si infige cuisoare in coaja, apoi ia o panglica in diverse culori, trece-o de 2 ori peste portocala ca sa o fixezi, apoi ii faci o funda si gata, ai o portocala-glob. Tot intr-o portocala infige cuisoare in coaja, apoi taie-i capacul si fixeaza in varful portocalei o lumanare cu suport metalic. 

Orice idee de decoratiune de Craciun ai avea, adezivul Moment Super Glue Mini Trio Universal te ajuta sa transformi ideea in realitate. Acest adeziv este rezistent la apa si la masina de spalat vase, sustine sarcini grele, lipeste in cateva secunde si ramane transparent dupa uscare. In plus, Moment Super Glue Mini Trio Universal nu contine solventi si este recomandat pentru a lipi portelan, metal, cauciuc, piele, lemn, plastic sau hartie.

 

Related posts

Viața după COVID-19. Tom Hanks: „Nu am respect pentru cei care nu poartă mască”

Adina Meyers

Izolează acoperișul cu folie anticondens. Ce tipuri de folii există?

Adina Meyers

Construiti singuri o cismea frumoasa!

Adina Meyers