LifeStyle

(P) „Spune-i cu Mirabela” ce trebuie schimbat în casă şi Praktiker te premiază

Praktiker România a lansat campania „Unele lucruri chiar merită schimbate. Spune-i cu Mirabela” prin care îşi premiază clienţii cu 10 vouchere de cumpărături online în valoare de 100 lei fiecare.

„Spune-i cu Mirabela” ce lucruri trebuie schimbate în locuinţa voastră şi poţi câştiga un voucher de cumpărături online pentru a pune în aplicare schimbările pe care ţi le doreşti.

Convinge-ţi partenerul că unele lucruri chiar merită schimbate completând formularul campaniei pe www.praktiker.ro şi alegând una dintre categoriile de produse ce crezi că trebuie înlocuite la voi acasă. Poţi alege să schimbi din casa ori grădina voastră produse din orice categorie: covor, baie, bucătărie, grădină, grădina camping, grădina relax, lămpile, living roomul, mobila de dormitor, vopseaua.

La final, dă share pe pagina de Facebook mesajului personalizat al Mirabelei şi află dacă te numeri printre câştigătorii desemnaţi prin tragere la sorţi.

Campania este valabilă în perioada 22 martie – 30 aprilie 2017. Regulamentul oficial al campaniei este disponibil pe www.praktiker.ro sau aici.

Despre Praktiker România

În România, Praktiker este lider pe piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. În plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispoziţia clienţilor din toată ţara o varietate de peste 20.000 de produse.

Related posts

Fruntași într-un top negativ. România nu e o țară sigură de vizitat în pandemie

Adina Meyers

HOROSCOP 16 decembrie. Capricornii avansează pe scara social

Adina Meyers

Cum sa iti amenajezi locuinta atunci cand ai un animal de companie

Adina Meyers