LifeStyle

Magia Sarbatorilor la Bell’Agio Casa acum si in Baneasa Shopping City

Un nou magazin Bell’Agio Casa va asteapta in Baneasa Shopping City, etaj 1, pentru a patrunde in lumea decoratiunilor de interior.

Bell’Agio Casa tinde sa devina prima destinatie a bucurestenilor atunci cand vine vorba de mobila, decoratiuni interioare, accesorii de bucatarie sau pur si simplu de o mare varietate de cadouri care pot satisface si cele mai exigente gusturi.

Toate lumile casei cu care v-a obisnuit deja Bell’Agio Casa, le puteti gasi acum si in Baneasa Shopping City, pe o suprafata de 250 m²: World of Living care pe langa cele 2 universuri Hollywood si South America mai cuprinde si o colectie din cele mai rafinate textile pentru casa; World of Kitchen and Dining ce ofera o intrega categorie de articole pentru bucatarie si arta aranjarii mesei cu un design minunat si World of Giving care vine in intampinarea clientului cu o oferta de sezon reprezentata prin decoratiunile de Craciun.

Inspirat de spiritul muntilor, stilul Chalet Chic by Bell’Agio Casa ne duce cu gandul

la cabanele alpine si creeaza o atmosfera magica a Luxului Rustic de care va puteti bucura  in noptile lungi de iarna la caldura semineului.

Bell’Agio vine cu o oferta adaptata clientului Baneasa Shopping City oferind sub simbolul calitatii fiecarei lumi, branduri de renume mondial precum Villeroy & Boch, Seltmann, Gibson, Emile Henry, Genevieve Lethu, Lane Furniture, Global Views, Three Hands, Andrea by Sadek si multe altele.

In acelasi timp magazinul onoreaza orice comanda a clientului in limita stocului disponibil in 48 de ore, produsele fiind aduse de la depozitele din oras. Si pentru a fi in spiritul Craciunului, Bell’Agio Casa va astepta la tombola pe care o organizeaza in   perioada 27 noiembrie – 20 decembrie unde puteti castiga minunate  cadouri. Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati magazinul Bell’Agio Casa din Baneasa Shopping City, sa va fotografiati cu Mosul, si sa participati.

 YOUR LIFE! YOUR STYLE! YOUR STORE!

Related posts

Cum ne apăram de microbi?

Adina Meyers

“Aranjam casa” cu parchet prelucrat cu vopsele pe baza de apa ale grupului ICA

Adina Meyers

Voteaza proiectul roman in etapa „Alegerea Publicului” din cadrul Electrolux Design Lab

Adina Meyers