LifeStyle

Optifort – Mentine sanatatea ochilor, imbunatateste acuitatea vizuala in mod natural

Tii minte de cate ori te punea  mama in copilarie sa manaci morcovi cruzi si afine multe-multe pentru a avea  o vedere buna? Ei bine, aproape toti am trecut prin asta si fie ca vroiam, fie ca nu, trebuia sa facem cum zicea mama…

Abia mai tarziu intelegi ca ea avea dreptate: vitamina A, carotenul, sunt esentiale pentru o vedere buna.

Pentru a proteja ochii si a imbunatati considerabil vazul la persoanele cu probleme si nu numai, compania PlantExtrakt a creat Optifort.

Optifort contine extract de: flori de Tagetes erecta (craita), din fructe de Vaccinium uliginosum (Afin nordic), din seminte de Vitis vinifera (strugure). Mai contine Beta caroten, Vitamina E si excipienti (nu contine lactoza si gluten).

Optifort este un produs standardizat in substante active: luteina, zeaxantina, antociani, proantocianidine, vitamina A si vitamina E. Toate substantele active provin din surse naturale!

Produsul are roluri multiple: mentine si imbunatateste acuitatea vizuala, protejeaza circulatia capilara si venoasa de la nivelul ochilor si reduce stresul oxidativ la nivel ocular.

La adulti si copii peste 12 ani se administreaza 1 comprimat pe zi, cu un pahar cu apa.

Se recomanda administrarea in cure de durata (3-6 luni)si repetate la nevoie.

Pretul recomandat pentru un pachet de 30 comprimate este de 30 ron.

Optifort se gaseste in farmacii si magazine naturiste. Pentru a afla cel mai apropiat loc unde poti gasi Optifort, suna la numarul de telefon 0264260688, secretariat PlantExtrakt.

De mai bine de 18 ani, in Laboratoarele PlantExtrakt se dezvolta produse 100% naturale, gandite pentru mentinerea sau recuperarea starii de sanatate.

Potrivit filosofiei companiei PlantExtrakt, natura impreuna cu organismul uman pot face fata majoritatii afectiunilor celor mai comune.

Produsele naturale PlantExtrakt, administrate pe termen mediu si lung, aduc in organism principiile active in doua moduri: mobilizeaza (stimuleaza) capacitatea naturala de aparare a organismului impotriva diverselor afectiuni si actioneaza sinergic cu resursele de aparare ale organismului pentru vindecarea anumitor afectiuni.

Produsele naturale PlantExtrakt au rolul de a intarzia aparitia unor afectiuni sau de a impiedica aparitia acestora.

 

Articole similare

Parcul Morarilor gazduieste cea de-a II reuniune in aer liber Ma numesc Carti

Redactia

VIDEO. Primul castigator al concursului Casa Mea si Famous Roses

Redactia

Relaxeaza-te cu un pahar de Jack Daniel’s pret de cateva clipe!

Redactia

1 comment

Egzmohs 15 April, 2020 at 6:24 pm

Men whose insular conclusions from an critic to the deferment or holding sildenafil cost

Reply

Lasă un comentariu