LifeStyle

Cel de-al 7-lea magazin Policolor si-a deschis portile

Noul concept store a fost deschis pe Bd. Iuliu Maniu nr. 8 A si vine in intampinarea clientilor cu gama completa de produse Policolor, dar si cu o serie de solutii creative, idei de design si consultanta de specialitate.

Magazinul se inscrie in noul standard de imagine pe care Policolor il promoveaza in urma unui amplu proces de rebranding. Designul sau vorbeste despre o lume plina de culoare si energie, o lume dinamica, vibranta, stralucitoare, in care experienta si profesionalismul se traduc in capacitatea de a transforma visele in realitate.

Este locul ideal in care clientii au ocazia sa achizitioneze produse de calitate sub garantia Policolor, dar si locul in care se intalnesc direct brandul si valorile lui.

Tocmai de aceea, simbolul comunicarii Policolor este un angrenaj multicolor in care fiecare rotita conteaza si poate duce la implinirea unui vis.

Culorile inseamna creativitate, optimism, bucurie, adica exact ceea ce vopselele Policolor aduc universului fiecarui consumator.

Despre Policolor: Cu o experienta de peste 45 de ani pe piata lacurilor si vopselelor din Romania, Policolor este in prezent cel mai prestigios producator roman de profil. Reteaua proprie de concept stores Policolor este in plina expansiune, pana acum fiind deschise 7 astfel de centre in Bucuresti (4), Iasi, Constanta si Timisoara. Cel mai cunoscut brand din portofoliul Policolor este SPOR, brand ce inglobeaza o gama completa de produse decorative: vopsele lavabile pentru interior si exterior, emailuri, lacuri pentru lemn, tencuieli etc. 

Related posts

7 drumuri din România pe care trebuie să le parcurgi cu mașina măcar o dată în viață

Adina Meyers

La MODEXPO au fost expuse colecții de haine, pantofi și accesorii pentru fiecare stil

Adina Meyers

Expo: The Type Collective – pasiune pentru typography

Adina Meyers