Image default
Proiecte si randari Solutii Constructive

Primii locatari se muta in complexul Rasarit de Soare

Pana in prezent, au fost contractate aproximativ 75% din cele 988 de apartamente. Daca nu vor vinde restul apartamentelor in urmatoarele sase luni, investitorii le vor scoate la inchiriere.

Preturile variaza in functie de pozitionarea apartamentului si model dupa cum urmeaza: pentru garsoniere pretul incepe de la 39.000 de euro+TVA de 5%,  un apartament cu doua camere de la 65.000 de euro+TVA, un apartament cu trei camere de la 80.000 euro +TVA si un apartament cu patru camere de la 98.000+TVA de euro.

Managerii firmei sustin ca zilnic sunt semnate contracte prin programul Prima Casa si spera ca in maximum sase luni de zile vor termina de contractat si restul apartamentelor. In cazul in care acestea nu se vor vinde, sunt dispusi sa ofere si spre inchiriere.

Rasarit de Soare este pozitionat in imediata apropiere a hypermarketului Auchan, din Titan si consta in 11 tronsoane de blocuri cu garsoniere, apartamente de doua, trei sau patru camere si 1.124 de locuri de parcare in subteran si la suprafata.

sursa: www.imopedia.ro

Articole similare

Procedura legala in cazul extinderii unei locuinte

Simona Popa

Cui si cum inchiriati casa

comunicat de presa

Solutii de incalzire pe timp de iarna

casamea.ro

Lasă un comentariu

19 + 1 =