Pana in prezent, au fost contractate aproximativ 75% din cele 988 de apartamente. Daca nu vor vinde restul apartamentelor in urmatoarele sase luni, investitorii le vor scoate la inchiriere.

Preturile variaza in functie de pozitionarea apartamentului si model dupa cum urmeaza: pentru garsoniere pretul incepe de la 39.000 de euro+TVA de 5%,  un apartament cu doua camere de la 65.000 de euro+TVA, un apartament cu trei camere de la 80.000 euro +TVA si un apartament cu patru camere de la 98.000+TVA de euro.

Managerii firmei sustin ca zilnic sunt semnate contracte prin programul Prima Casa si spera ca in maximum sase luni de zile vor termina de contractat si restul apartamentelor. In cazul in care acestea nu se vor vinde, sunt dispusi sa ofere si spre inchiriere.

Rasarit de Soare este pozitionat in imediata apropiere a hypermarketului Auchan, din Titan si consta in 11 tronsoane de blocuri cu garsoniere, apartamente de doua, trei sau patru camere si 1.124 de locuri de parcare in subteran si la suprafata.

sursa: www.imopedia.ro

Related posts

Soluții de întreținere pentru utilajele agricole pe timp de iarnă

Adina Meyers

Proiecte case pentru căminul tău

Adina Meyers

Panouri decorative de izolare

Adina Meyers