LifeStyle

LYCON in Romania

Lycon a fost fondat in Australia in 1978 de catre terapeutul in frumusete apreciat international Lydia Jordane.

Recunoscuta acum ca “Regina Epilatului”, Lydia a creat in tinerete prima ceara in bucataria parintilor ei, comandand ingrediente in secret.

Ceea ce defineste si diferentiaza ceara Lycon de orice alt tip de ceara este ca aceasta poate indeparta parul scurt de pana la 1 mm si reduce senzatia de durere cu pana la 50%. Faptul ca este cea mai rezistenta ceara de pe piata, ca poate fi folosita la o temperature foarte joasa, ca este super pliabila si blanda, hranind si reconditionand pielea chiar in timpul epilatului, (ca atare putand fi aplicata pe zona epilata de pana la 5-6 ori), face ca aceasta sa fie ideala pentru orice tip de piele reusind sa multumeasca pana si cele mai dificile cliente, si mai ales fiind un produs ideal si oferind un tratament regesc clientelor insarcinate si cu o sensibilitate mai ridicata la durere.

Dupa 30 de ani, Lycon este lider de piata in peste 60 de tari fiind considerata ceara Crème de la Crème din intreaga lume impunandu-se chiar si la Hollywood unde Victoria Beckham o foloseste cu regularitate. Este o ceara cu o reputatie impecabila si bine-meritata facand-o sa fie alegerea saloanelor de top din intreaga lume.

Lycon ofera o gama variata de produse: diferite tipuri de ceara fierbinte (SoBerry cu aroma minunata de fructe de padure, SoYummy- aroma unica a ciocolatei, Active Gold- ce contine particule de aur si este incredibil de fina, Lycoflex de vanilie, unicele Lycotec, ceara hybrid Lycodream si ultima inovatie Lycojet, ceara care face minuni si inclocuieste pensatul), sau ceara care se indeparteaza cu benzi, avand ingrediente raw-organice putand fi folosita cu incredere de catre raw-vegani si care vine cu aromele-I minunate ca o completare la gama de ceara, produse pre si post epilare si produse de intretinere. Toate continand ingrediente de cea mai buna calitate si uleiuri de aromaterapie.

De ce Lycon? Pentru ca:

1. este 100% igienica.

2. este cea mai puternica ceara de pe piata, indepartand parul scurt de 1 mm.

3. parul este intotdeauna smuls din radacina si nu rupt.

4. atat ceara fierbinte, ceara care se indeparteaza cu benzi cat si produsele pre si post epilare contin uleiuri de aromaterapie si miros divin.

5. nu indeparteaza niciun strat de piele desi poate fi aplicata pana la 5 ori pe pielea deja epilata.

6. in timp ce este indepartata ceara, aceasta hidrateaza si repara foliculul de par evitandu-se astfel iritatia si roseata.

7. pielea nu ramane lipicioasa sau cu resturi de ceara.

8. si mai ales, pentru ca reduce senzatia de durere cu ana la 50%.

8 motive pentru care Lycon este produsul perfect pentru cele mai dificile si sensibile cliente, mai ales pentru cele insarcinate care au o sensibilitate ridicata la durere.

Intreaba-ti cosmeticianul de sistemul de epilare LYCON!

Pentru mai multe informatii vizitati www.lycon.ro sau pagina noastra de Facebook Lycon Romania.

Related posts

Cea de-a 3 ediție a Cupei Tymbark Junior s-a încheiat. Vă prezentăm campionii.

Adina Meyers

Avantajele unei statii de calcat de inalta presiune

Adina Meyers

Taberele care îți descoperă valoarea și te teleportează pe tărâmuri de poveste

Adina Meyers