LifeStyle

Creatii noi pentru garderoba de toamna de la Moenra

Odata cu toamna se schimba si garderoba. Sezonul acesta va fi unul plin de combinatii indraznete si inedite.

Pentru toamna-iarna 2017, Moenra in dorinta-i de a imbina traditionalul cu modernul, propune creatii din tricot cu elemente traditionale brodate din cristale Swarovski, o modernizare superba a elementelor si simbolurilor culese de pe ii si stergare.

Veti gasi elemente cu semnificatie precum “Sfadeala” care simbolizeaza contrariile care se atrag: bine si rau, zi si noapte, feminin si masculin, toate fiind jumatati care pot exista doar impreuna, cu forte egale si care au nevoie una de cealalta pentru a fi in echilibru; “Copacul vietii” care este un element dintre cele mai vechi si semnifica sursa de viata, vindecarea sufletului; “Crucea in X” care semnifica prietenia, fratii de cruce; “Ochiul”- element foarte vechi si regasit in mai multe culturi, care are rol de veghe, protectie si aparare de rele, “Hora de fete” care este legata de luna, semnifica seductia si fertilitatea; “Bobocul” care simbolizeaza tineretea frageda, prospetime, frumusete; etc. Veti gasi de asemeni si elemente de pe ii sau stergare specifice anumitor zone din Romania insa fara o semnificatie anume: “Trandafirul de Teleorman”, “Trandafirul de la Moldova”, “Macul”, “Floare de Iris”, “Crinul”, “Nodul Maramuresului”, “Surorile”, “Fetita si baiat”,etc.

Creatiile din tricot, vascoza, bumbac si nu numai pot fi, de asemeni, baza pentru personalizare cu orice element al clientului care poate fi cristalizat.

In iarna 2017 Moenra introduce dantela lucrata manual, ca element din tinuta sau ca accesoriu, dand tinutelor un plus de eleganta si o pretiozitate aparte.

De asemenea, Moenra propune creatii unice “easy to wear”, croite din materiale rezistente si foarte usor de intretinut, adresandu-se femeii care pretuieste mai mult timpul liber sau timpul petrecut cu copiii decat intretinerii hainelor.

Pentru mai multe detalii vizitati www.moenra.ro sau pagina de Facebook Atelier Moenra.

 

 

Related posts

Sfaturi pentru cei care se muta in casa noua

Adina Meyers

Zilele Teatrului Studentesc „In culise”

Adina Meyers

Cum arată pentru români sejurul ideal POST-PANDEMIE

Adina Meyers