Legislatie Solutii Constructive

LUXURYIMOB, un portal profilat pe proprietățile românești de lux care pot fi cumpărate sau închiriate

Penthouse-uri la 2.000.000 de euro în zona Parcului Herăstrău. Casă la 1.800.000 de euro la Piața Victoriei. Casă de (aproape) o jumătate de milion de euro în Cluj. Dacă vreți să aflați cum mai merge piața imobiliarelor de top, portalul LUXURYIMOB (www.luxuryimob.ro) e dedicat vânzării și închirierii locuințelor exclusiviste, precum și vacanțelor de lux.

Portalul aparține unui manager cu 14 ani în domeniul tranzacționării imobiliarelor luxoase, Alexandru Botez, care a sesizat o deficiență a site-urilor imobiliare din România: ele se adresează tuturor categoriilor de venit, amestecând prea mult ofertele, încât cele cu adevărat rafinate sau decadent aristocratice se pierd, copleșite de noianul celor obișnuite. Ceea ce e devine o problemă mai ales pentru clienții din zona luxury – care, cum observă Alexandru Botez,  ”întâmpină dificultăți în a localiza într-un mod eficient oferta potrivită. Același lucru se întâmplă și în cazul ofertelor din zona de turism de lux.”

 

Pentru a-și pune pe picioare afacerea, tânărul antreprenor a accesat 35.000 de euro din programul Start-up Nation, ediția 2017. Portalul nu funcționează însă ca agenție, deci nu închiriază, nu rezervă și nici nu vinde proprietăți sau pachete turistice. Ceea ce face este să pună clientul în contact cu proprietarul sau agentul de vanzări.

Portalul are mai multe secțiuni: Vânzare, Închiriere, Proiecte Noi (destinat dezvoltatorilor imobiliari) și Vacanțe (deocamdată doar cu turism intern). Are, de asemenea, și o secțiune de blog în care se reliefează partea destinată designului interior, unde firmele de specialitate au început deja să-și prezinte oferta.

 

 

Related posts

5 sfaturi pentru încălzirea garajelor, subsolurilor, mansardelor și alte spații utilitare

Adina Meyers

Proiect de casă cu mansardă: suprafața utilă 174.29 mp

Adina Meyers

Parter+Etaj: 204 mp

Adina Meyers