Case de vacanta

Luxoasa vila de la Florenta a lui Roberto Cavalli

Roberto Cavalli s-a nascut la Florenţa pe 15 noiembrie 1940 intr-o familie de artişti: bunicul său, Giuseppe Rossi, a fost o figura marcantă a miscarii Macchiaioli, cu lucrari expuse în Galleria Uffizi din Florenta. Individualist, lui Roberto Cavalli ii place sa innoveze si sa experimenteze asa ca propria casa nu putea sa faca exceptie de la acesta lege.

Inainte de toate Cavalli este un iobitor al luxului asa ca a ales sa se simta in propria locuinta ca intr-un hotel de cinci stele asigurandu-si tot confortul. Roberto Cavalli spune ca se retrage, de fiecare data cand se simte obosit si are nevoie sa se deconecteze de viata agitata pe care o duce, in casa lui din apropierea Florentei, unde „se simte ca un copil”.

Luxoasa vila este caraterizata, in primul rand de opulentra, de spatii vitrate mari dar si de dotari de prima mana. Punctul de interes al resedintei este o piscina exterioara cu aburi unde designerul se simte ca in Rai.  

 

Related posts

Un loft impresionant, în inima New York-ului

Adina Meyers

Cum sa-ti amenajezi bucataria in stil minimalist

Adina Meyers

Secretul construirii unei case tradiționale românești spus de maestrul Grigore Lese 

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe