Faceti cunostinta cu tinerii artisti care produc modele de tapet inovatoare si captivante.

 

Aesthetic Design a fost fondată în anul 2018 de Oana și Dragoș Vlădilă. Un cuplu de tineri români, având ca scop reinventarea decorului tradițional. Cei doi tineri designeri dau naștere unor modele unice. Folosind o combinație de tehnici pentru a crea modelele, toate sunt realizate în întregime manual.

Lucrând în atelierul propriu, aflat în inima Bucureștiului, au reușit să adune o colecție împresionantă de modele. Unele fiind inspirate din natură, din diverse culturi. Altele sunt modele abstracte. Principalul avantaj al Asthetic Design, este faptul că tot procesul de creație și producție are loc in house.

 

Aesthetic Design ofera clientilor o experienta completa, creaza, produce si monteaza tapet de calitate.

 

Înspirația vine uneori chiar din diverse mișcări artisice, așa luând naștere și colecția ART DECO. Caracterizat prin unghiuri, linii și simetrii, stilul ART DECO sugerează adâncime și contrast. Designerii Aesthetic Design au scos în evidență exuberanța stilului îmbinând culorile vibrante și îndrăznețe. Modelele acestei colecții reușesc să creeze un cadru sofisticat chiar și într-un spațiu considerat inițial, banal.

Co-fondatoare AED, Oana Vladila ne prezinta topul tendintelor in materie de tapet pentru anul 2021

 

„În ultimii ani, tapetul a revenit la modă și este mai căutat ca niciodată. De ce? Pentru că tapetul reprezintă o modalitate simplă de a schimba energia unei locuințe, ii poate da un suflu nou, iar variantele sunt multiple. Fie că vorbim de materialele folosite, care sunt la cele mai înalte standarde și folosite de cele mai mari case de tapet, sau de varietatea de modele, tapetul constituie elementul cheie în amenajările interioare de azi.”, spune Oana Vlădilă, Art Director.

 

La fel ca și în anul 2020, un an greu, în care toți ne-am dorit să avem un colț de natură mai aproape, și în anul 2021 tendința rămâne tot spre modele botanice, tropicale.

Pe lângă acestea, noi tendințe în materie modele de tapet sunt și cele retro, formele geometrice sau cele inspirate din diferite culturi.

 

In 2021, lasa-ti imaginatia in voie: trendurile spun ca poti aplica tapet inclusiv pe tavan sau in baie.

 

Trei modele din colecțiile Aesthetic Design la modă în 2021:

 

Deși un model clasic nu va ieși niciodată din tendințe, observăm că oamenii au devenit mai îndrăzneți și mai aventuroși nu numai cu alegerile modelelor de tapet în 2020, ci și prin modul în care îl utilizează. Aceste tendințe vor continua și în anul 2021.

Cu ajutorul Aesthetic Design vei putea să îți transpui propria poveste pe unul dintre pereții casei tale. Artiștii îți pot crea un model unic, potrivit personalității tale.

 

Acestea fiind spuse, iată alte trei abordări interesante în materie de modele de tapet la modă în 2021:

 

Modelele inspirate din natura

2021 nu e reprezentat doar de începerea unui nou deceniu, ci și o schimbare în abordarea fiecăruia dintre noi; devenim mult mai atenți la natură și la tot ce ne înconjoară și astfel transpunem asta și în amenajările locuințelor noastre.Modelele de tapet inspirate din natură au devenit tot mai des întâlnite în locuintele oamenilor, mai ales in aceste vremuri în care natura este tot mai prețuită. Din dorința de a face parte dintr-o lume cât mai sustenabilă, fuziunea dintre natură și umanitate este tot mai apreciată.Tocmai de aceea modele inspirate de natură precum cele din colecțiile “Natural Elements” și “Tropical Vibe” vor continua să rămână populare și în 2021.

 

 

Modelele geometrice

Modelele continuă să se modernizeze, să evolueze, și să devină din ce în ce mai bine și atent gândite. Astăzi, modelele geometrice reprezintă unele din cele mai elegante opțiuni de tapet.

Modelele de tapet din Colecția “Geometric Shapes” îmbină perfect diferite stiluri și forme geometrice, satisfăcând astfel gusturile și preferințele oricărei persoane. Pentru anul 2021 se prevede o utilizare excesivă a tapetului geometric datorită culorilor, stilului si formelor regăsite in fiecare model. Modelele din colecția ,,Geometric Shapes” se încadrează perfect în orice spațiu, fie că acesta are rolul de a relaxa, de a distra sau de a delimita alte două spații.

 

 

 

Modelele ambiental

Tapetul aduce în fiecare casă elemente moderne, elegante și comfortabile. Specialiștii spun că în anul 2021 ne vom concentra pe modernizarea locuințelor și pe transformarea lor în spații care ne vor îmbunătății starea de spirit.

Potrivite pentru dormitor,modelele ambientale sunt elegante, rafinate, extrem de delicate și armonioase. Modelele “Ambience” sunt proiectate de către artiștii Aeshetic Design astfel încât să determine starea de liniște, de relaxare.

 

Related posts

Ai pod? Foloseste-l!

Adina Meyers

Un interior cu design industrial

Adina Meyers

3 puncte forte, la propriu si la figurat, ale unui dulap metalic

Adina Meyers