Case de vacanta

Casa nonconformista a lui Jean-Paul Gaultier

Este vorba de designerii ale caror nume au ajuns sa valoreze miliane de dolari. CasaMea.ro va invita sa intrati in casele marilor designeri ai lumii pentru a le cunoaste gustile personale adaptate ultimelor tendinte. Primul care ne va deschide usa este Jean-Paul Gaultier.

Celebrul creator este fericitul proprietar al unui apartament luxos din centrul Parisului, situat foarte aproape de celebrul Turn Eiffel. Camerele apartamentului sunt decorate dupa anumite tematici, in functie de preferintele creatorului, urmand un stil anvargandist care reuseste sa lase vizitatorii cu gura cascata. Fericit ca a putut sa isi dea frau liber imaginatiei fara a mai fi construns de gusturile si cerintele clientilor, Gaultier si-a exploatat la maximum pasiunea pentru dungi (care sunt, de altfel, si semnatura brandului sau). Asa se face ca tema dupa care au fost decorati peretii si mobilierul sunt dungile albastre. Considera obositor de unii, de altii futurist, acest motiv este favoritul lui Gaultier caruia ii place sa se lase hipnotizat.

O alta mare dragoste a designerului este natura asa ca, complet in afara obisnuitului, acesta si-a transformat una dintre camerele apartamentului intr-o gradina interioara unde spune ca adora sa se relaxeze. Aici plantele sunt lasate sa se impleteasca in mod armonios cu obiectele de mobilier. Daca iedera a cucerit o canapea, lichenii si-au gasit “culcus” pe scaune iar covoarele imita marmura.

Un loc de cinste in casa designerului il au papusile cu cap de portelan, care au propria camera.   

 

Related posts

Cum influențează SEO vânzările firmelor de design interior

Adina Meyers

Casa de langa lac a Danei Savuica

Adina Meyers

Acasa la Marioara Zavoranu

Adina Meyers