Case de vacanta

Resedinta preferata a lui Giorgio Armani

Armani este fericitul proprietar a, nici mai mult, nici mai putin, decat zece case aflate in toate colturile lumii, printre care se numara Antigua, Saint Tropez sau insula vulcanica din Pantelleria. In plus, designerul s-a ocupat personal si de decorarea unui iachet de lux pe care l-a transformat, cu talentul sau, intr-o luxoasa vila plutitoare plina de personalitate. Desi ar trebui sa ii fie greu sa aleaga intre numeroasele case, Giorgio Armani declarat, fara sa stea prea mult de ganduri ca in resedinta din Milano se simte cel mai bine. „Celelalte locuri sunt potrivite pentru escapadele de weekend sau vacante, dar pentru momentele in care vreau sa scap de munca si de responsabilitati, aleg mereu aceasta casa, care celebreaza 25 de ani din viata mea”, a spus designerul intr-un interviu.

Inainte de toate, Giorgio Armani este un fin consumator de arta asa ca a avut grija sa isi decoreze casele cu obiecte de arta si artefacte, covoare vechi, costume de gala, carti si obiecte de mobilier din lemn pretios. Printre tablourile scumpe, designerul a strecurat portrete de familie si fotografii cu prietenii semn ca cei dragi ocupa mereu un loc special in inima si casa lui. Fiecare obiect isi are istoria lui, potrivit celebrului designer.

Armani se declara un mare admitator al culturii Orientului Mijlociu, care, de altfel, l-a inspirat, in decorarea caselor. Desi casa din Italia este opulenta si poate fi estimata cu usurinta la cateva milioane de euro, creatorul de moda incearca sa se mentina modest declarand ca nu valoarea resedintei a contat pentru el.„Am luptat sa creez o casa, care sa se axeze mai mult pe confort decat pe bogatie. Sunt fericit ca am castigat batalia”, spune Armani.

Sursa foto: instyle.com

 

Related posts

Acasa la Marioara Zavoranu

Adina Meyers

Apartamentele lui Johnny Depp

Adina Meyers

Casa vie a Monicai Tatoiu

Adina Meyers