LifeStyle

Lush, aromele de toamna

In aceasta toamna, Lush aduce noi produse proaspete ai aromate pe care te invita sa le descoperi:

Dark Angels – demachiant de la Lush Fresh Handmade Cosmetics cu ulei de avocado, pudra de carbune ai namol de Rhassoul; Pret: 34.80 lei/ 100g.

Este un demachiant exfoliant pentru ten gras, un scrub minunat, negru, cu carbune, pentru a absorbi grasimea ai a-ti darui o exfoliere eficienta. Contine  ulei de avocado hranitor pentru a-ti catifela pielea, glicerina pentru hidratare, zahar brun uaor exfoliant, namol de Rhasshoul anti-microbian, ulei din lemn de santal ai de trandafir cu rol calmant. Este noul nostru favorit (chiar daca nu mai suntem aaa de tineri). Trebuie putina atentie pentru a-l clati bine (ai a curata  chiuveta dupa folosirea lui!).

Sugar babe – exfoliant de corp, anticelulitic, cu ulei de nuca de cocos ai ceara de albine; Pret: 19.80 lei

Sugar Babe este un scrub exfoliant de corp ce  lasa  pielea moale ai catifelata. Prin ingredientele sale – ulei de nuca de cocos bogat in proteine ai un bun emolient al pielii uscate ai prin ceara de albine absoluta este un antiseptic natural ce va calma, proteja ai inmuia pielea.

Vanilla puff – pudra de corp cu faina de porumb, vanilie ai iasomie. Pret: 44.80 lei

Pudra de corp a aparut cam in acelaai timp in care au aparut ai corsetele, probabil din cauza ca era imposibil sa ieai din baie ai sa intri intr-un corset fara sa te acoperi cu o pudra fina, hidratanta ai care sa intre foarte repede in piele. 

Related posts

Teatru în spaţiu neconvenţional la Goldart

Adina Meyers

Gustul purității, recunoscut la nivel internațional

Adina Meyers

Opera Nationala organizeaza cea de-a 4 editie a prestigiosului Concurs International de Canto “Maestrii Artei Lirice”

Adina Meyers