LifeStyle

Program In Culise 27 Septembrie – 3 Octombrie

Vineri, 27 Septembrie

ORA 21:00

STAND UP COMEDY cu TOMA, SERGIU si ANDREI

Pret bilet: 20 lei

TOMA – comediant inca din 2006, a publicat doua volume de comic-uri si mai multe mini-albume, a castigat concursul de stand-up comedy King-Gong la Comedy Store in Londra dintre alti 30 de participanti si considera ca ciocolata alba nu e ciocolata adevarata.

SERGIU – comediant din 2006, fost editor pentru Playboy si acum pentru FHM, scenarist pentru Sector 7 (virale precum „Ma-ta are cratima”, „Carti te fac neprost”, etc.) si ramplasator de scutece pentru fi-su.

ANDREI – comediant de vreo doi ani (dar recupereaza mai ceva ca Chelsea in fata Stelei), co-autor a nenumarate parodii muzicale („Minim cu usturoi”, „Mica rugaminte”, etc.) si moldovean.

Sambata, 28 Septembrie

ORA 21:00

STAND UP COMEDY si VENTRILOCIE cu Toma si Crina Zvoboda

Pret bilet 20 lei

Tu cat poti sa razi?

In anii 1950 oamenii radeau in medie aproximativ 18 minute pe zi. Astazi rad aproximativ 4-5 minute pe zi. Trebuie sa schimbam asta. Toma te asteapta IN CULISE la un „one man show incendiar” cu poante din colectia vara-toamna 2013.

TOMA – comediant inca din 2006, a publicat doua volume de comic-uri si mai multe mini-albume, a castigat concursul de stand-up comedy King-Gong la Comedy Store in Londra dintre alti 30 de participanti si considera ca ciocolata alba nu e ciocolata adevarata.

Duminica, 29 Septembrie

ORA 20:00

COMMON LIVES – tragicomedie

De Theo Herghelegiu

Cu: Maria Popovici, Paul Alexandru

Regia Cristian Bajora

Video: Alexandru Minculescu

Tehnic: Bogdan Ionescu

Durata: 1h

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

”Poti spune usor ca universul n are nici un rost. Nimeni nu se va supara. — Dar afirma acelasi lucru despre un individ oarecare; el va protesta si va lua chiar masuri spre a te sanctiona.

Asa suntem cu totii: ne scoatem din cauza cind e vorba de un principiu general si nu ne e rusine sa ne izolam intr o exceptie.” (Emil Cioran – Amurgul Gandurilor)

Vietile oamenilor sunt atat de similare si ei nici macar nu-si dau seama. Toti se cred speciali, simt ca exista o sclipire undeva in interior si la final isi dau seama ca totul, dar totul este in zadar. Bei in exces, mananci mai mult decat ai nevoie, schimbi barbatii si femeile din viata ta precum iti schimbi zilnic tricoul, dansezi, te droghezi.. sau din contra, te abtii de la excese si mananci numai radacini, te culci inainte de ora 22 si mereu cu aceeasi persoana si gata! ”Esti special”. Dar la final.. nu te deosebesti cu nimic de ceilalti. Te nasti, te consumi, imbatranesti si faci riduri, la fel ca restul, pentru ca mai apoi sa ramai singur, exact cum te-ai nascut.

O tragicomedie care reuseste sa starneasca in tine dorinta de a te cunoaste mai bine si de a gasi acel sens al vietii de mult timp cautat. Vei rade, chiar daca amar, si te vei regasi in nelinistile si absurdul personajelor. Dar asa e viata, absurda. Si banala.

Luni, 30 Septembrie

Ora 20:00

INCA O SANSA – spectacol de teatru forum

Grupul de teatru PACT

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

Proiectul ”Inca o sansa” este bazat pe teatrul forum creat de August Boal. Din 2008 pana in prezent, proiectul s-a dezvoltat ajungand la o metoda proprie de teatru forum creata de Orlando Petriceanu.

Este un spectacol jucat de actori profesionisti, care invita publicul la comunicare.

Este un instrument social care creeaza in spectator dorinta de comunicare, de cunoastere a eu-lui propriu. Un spectacol care la final nu numai ca lasa spectatorii cu zambetul pe buze, dar le ofera acestora o noua perspectiva asupra anumitor aspecte ale vietii. Actorii va transmit:

1. VINO CU MOTIVATIA CA TU POTI SCHIMBA LUMEA

2. VINO CU DORINTA DE A JUCA PE SCENA ALATURI DE ACTORI PROFESIONISTI si iti garantez ca nu va fi nicio diferenta. Ba… s-ar putea sa ai castig de cauza.

3. VINO SI ITI GARANTAM SUPER DISTRACTIE – comunici, te implici, simti. Toate simturile tale vor fi gadilate la acest spectacol.

Marti, 1 Octombrie

ORA 20:00

TREI PIESE SCURTE FARA SEX (tragicomedie 18+)

Texte: Rodrigo Garcia – Lucru; Theo Herghelegiu – O seara cu BG; Aldo Nicolaj – Actorul

Cu: Ionut Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Alex Vlad

Regia: Cristian Bajora

Durata: 2 h

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

Trei – pentru ca e cu trei actori

Piese – pentru ca sunt texte de teatru

Scrute – pentru ca nu sunt lungi

Fara sex – pentru ca nu sunt despre sex

(desi e greu sa vorbesti sau sa faci ceva timp de 2 ore fara sa amintesti despre asta)

O experienta marca In Culise, un spectacol care foloseste intreg spatiul din

Stefan Mihaileanu 53 – barul, sala de teatru, mansarda, un spectacol despre tine, despre noi, despre viata, despre nimicul din jurul nostru, despre lucrurile frumoase, despre lucruri urate, despre actori, despre desene animate, despre McDonald’s si hamburgeri, despre pistoale si clovni.

Un spectacol greu de suportat pentru orice spectator chinuit de complexe si preconceptii, dar, asa cum spune actorul Ionut Iftimiciuc – Teatrul nu e pentru toata lumea – cu atat mai putin teatrul independent, teatrul care are misiunea de a transmite un mesaj – un strigat.

O tragicomedie – pentru ca vei rade (chiar daca amar) Trei Piese Scurte Fara Sex este un spectacol complet care va aduce publicul spectator in stari si ganduri unice – va problematiza si va explica, va da raspunsuri si va intreba – un produs cultural de certa valoare.

Interzis sub 18 ani – limbaj groaznic.

Miercuri, 2 Octombrie

ORA 20:00

THE COLOUR OF RHYTHM – spectacol interactiv de muzica si percutie

Cu: Orlando Petriceanu; Vlad Pasencu; Diallo Amirou; Ramona Cutina; Filip Dascalu; Juan Carlos Negretti

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

UN SPECTACOL CONCERT EXPLOZIV. UNIC… IN CARE TU ESTI PARTE DIN FORMATIE.

O poveste despre inspiratie, creatie si energie. Vino si empatizeazpa cu noi in cel mai puternic spectacol interactiv muzical din SE Europei.

Joi, 3 Octombrie

Ora 20:00

ALMOST (aproape)

De John Cariani (Traducerea Cristi Juncu

Cu: Catalin Jugravu, Alex Mustatea, Vladimir Albu, Andrei Catalin Andrei, Octavian Costin, Irina Antonie, Francesca Leonte, Madalina Craiu, Lorena Luchian, Ilona Brezoianu, Anka Markos.

Scenografia: Dan Titza

Coordonator Proiect: Lect. univ. dr. Andreea Vulpe

Durata: 1h

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

”Almost (aproape)” – intotdeauna te afli aproape de a ti se intampla ceva. Si pentru ca dragostea este subiectul preferat al scriitorilor am putea spune ca esti mereu in preajma unei indragostiri. Aceasta se produce fara preaviz, in cele mai ciudate locuri si in cele mai inadecvate momente. Iar stangaciile de la inceput, deseori stanjenitoare si inoportune, reprezinta o sursa inepuizabila de amuzament pentru noi, privitorii. ”Almost (aproape)” este povestea inceputurilor sau a sfarsiturilor unor relatii de dragoste privite printr-un filtru plin de umor.

 

Related posts

Plantele si rolul lor decorativ

Adina Meyers

Makeover: baie mare versus baie mică. Idei practice pentru decorare – FOTO

Adina Meyers

Coronavirusul a dus la o creștere a numărului de animale de casă adoptate și cumpărate la nivel mondial

Adina Meyers