Image default
LifeStyle

Descopera minunata lumea a camerelor de zi alaturi de CHRISTOPHER GUY la Paris

Lasa-te cuprins de eleganta si descopera minunata lume a lui CHRISTOPHER GUY la targul de mobila Maison&Objets din septembrie, ce va avea loc la Paris.

Inegalabilul CHRISTOPHER GUY va fi readus la viata intr-un spatiu de 250 mp, care va fi transformat intr-o uluitoare locatie de prezentare a colectiei de iarna 2009/2010, in cadrul halii 4 stand G2-HI.

Cunoscut pentru melanjul dintre elementele contemporane cu valorile clasice, ultima colectie de mobilier cuprinde elegantul „Silk Cut“, care se regaseste in mesele de dining si in piesele de tapiterie.

Aceste piese de mobilier sugereaza pura eleganta; picioarele sunt ornate cu semnatura Chris-X si excelent tapitate cu materiale sofisticate.

Condus de pasiunea pentru un design de exceptie, Christopher Guy a adunat aplauze pe plan international. De-a lungul timpului a decorat casele unor faimoase vedete de la Hollywood, precum si hoteluri si apartamente de lux din toata lumea.

Christopher Guy a raspandit un aer fermecator si sofisticat in numeroase filme ca: Stardust, Ocean’s 13 si Casino Royale.

Eleganta, rafinamentul si complexul, se regasesc in fiecare piesa unica de mobilier si decoratiuni, care atrage publicul international.

Ochiul format pentru detalii, pasiunea pentru design si abilitatea de a captura si de a reda o dispozitie i-au asigurat primul loc in topul mobilierului de lux.

Cunoscutul brand international este disponibil din L.A in Hong Kong, din Sydney in Londra.

Articole similare

Noaptea Muzeelor la Antipa

comunicat de presa

Arhaicul lui Brancusi intalneste rafinamentul lui Pogany in „Nu ma uita”

casamea.ro

Lentiamo lansează campania de Black Friday cu reduceri de până la 50% Lentile de contact și ochelari de soare de la branduri de top, printre produsele incluse în ofertă

comunicat de presa

Lasă un comentariu

5 × one =