LifeStyle

Descopera minunata lumea a camerelor de zi alaturi de CHRISTOPHER GUY la Paris

Lasa-te cuprins de eleganta si descopera minunata lume a lui CHRISTOPHER GUY la targul de mobila Maison&Objets din septembrie, ce va avea loc la Paris.

Inegalabilul CHRISTOPHER GUY va fi readus la viata intr-un spatiu de 250 mp, care va fi transformat intr-o uluitoare locatie de prezentare a colectiei de iarna 2009/2010, in cadrul halii 4 stand G2-HI.

Cunoscut pentru melanjul dintre elementele contemporane cu valorile clasice, ultima colectie de mobilier cuprinde elegantul „Silk Cut„, care se regaseste in mesele de dining si in piesele de tapiterie.

Aceste piese de mobilier sugereaza pura eleganta; picioarele sunt ornate cu semnatura Chris-X si excelent tapitate cu materiale sofisticate.

Condus de pasiunea pentru un design de exceptie, Christopher Guy a adunat aplauze pe plan international. De-a lungul timpului a decorat casele unor faimoase vedete de la Hollywood, precum si hoteluri si apartamente de lux din toata lumea.

Christopher Guy a raspandit un aer fermecator si sofisticat in numeroase filme ca: Stardust, Ocean’s 13 si Casino Royale.

Eleganta, rafinamentul si complexul, se regasesc in fiecare piesa unica de mobilier si decoratiuni, care atrage publicul international.

Ochiul format pentru detalii, pasiunea pentru design si abilitatea de a captura si de a reda o dispozitie i-au asigurat primul loc in topul mobilierului de lux.

Cunoscutul brand international este disponibil din L.A in Hong Kong, din Sydney in Londra.

Related posts

Nuante de albastru si roz in noua colectie Floria, pentru sarbatoritii de Sf. Alexandru

Adina Meyers

Criolipoliza CoolTech® – cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată

Adina Meyers

Cum tratăm răul de mișcare?

Adina Meyers