Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Lumanari electrice – un accesoriu care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa

Aranjarea casei tale pentru sarbatorile de iarna necesita unele accesorii pe care trebuie sa le cumperi din timp. Unele sunt mai usor de gasit in mazine, dar altele le vei gasi destul de greu, iar fuga dupa ele iti va lua ceva timp. Printre ele se regasesc si lumanarile electrice pe care le poti pune prin casa pentru o iluminare nocturna care sa nu deranjeze ochii

Lumanari electrice – argumente pro si contra

E recomandat sa elimini monotonia aspectului locuintei tale, iar cu ajutorul lumanarilor, acesta lucru se poate realiza destul de usor. Se pune insa intrebarea daca sa apelezi la lumanari artificiale sau naturale, din ceara? Alegerea depinde, bineinteles, de conditiile pe care tu le vrei in locuinta si daca vrei sa te simti in siguranta sau, daca alegi lumanarile din ceara, sa le securizezi asa cum ar trebui, fara riscuri de accidente.

Lumanari electrice pentru casa / Foto: Bonami


Multe persoane prefera sa foloseasca lumanari normale atunci cand vor sa lumineze anumite zone din casa, dar aceasta tehnica poate fi periculoasa cateodata. Daca in acea casa, locatarii au animale de companie sau copii mici, pericolul de accidente cauzate din cauza lumanarilor cu foc deschis creste. Dar nu se poate spune acelasi lucru si despre lumanarile electrile, care pot fi asezate peste tot prin casa, avand un risc foarte mic de accidente in situatiile normale care pot fi intalnire.

Lumanari electrice pentru casa / Foto: Bonami


Un alt lucru pe care unele persoane il prefera la lumanarile naturale, din ceara este mirosul, unele lumanarele parfumate avand, intradevar, un parfum special. Dar trebuie sa stii ca s-au inventat si lumanari electrice cu parfum incorporat. Asadar, nu trebuie sa-ti mai faci griji in legatura cu parfumul emis de lumanarile parfumate.

Lumanari electrice pentru casa / Foto: Bonami


Acestea fiind spuse, doar tu poti decide ce lumanari vei folosi pentru a-ti lumina si infrumuseta casa. Fie ca vrei sa le folosesti pe cele din ceara, fie ca vei folosi lumanari electrice, important este ca locuinta ta sa aiba parte de tot ce e nevoie, iar tu sa te simti relaxat.

Articole similare

Mansarda din casa de la tara

Adina Meyers

Reamenajeaza-ti casa in noul sezon cu pachetul KUMA All for You

Adina Meyers

6 paşi pentru o locuinţă caldă şi intimă

Lucia Lazar