Solutii Constructive

Sisteme BMS – Helinick proiecteaza si implementeaza sisteme de gestionare inteligenta a cladirilor

Odata cu dezvoltarea tehnologica in materie supraveghere, gestionarea resurselor utilizate pentru iluminat si optimizarea temperaturii interioare, control acces si aplicatii software diverse, tinde spre reinventarea spatiilor in care se desfasoara activitatea unei companii si transformarea acestora in cladiri inteligente.

Aceste cladiri inteligente sunt administrate eficient in vederea optimizarii resurselor prin implementarea acestor sisteme BMS electronice care genereaza economii considerabile in privinta consumului energetic.

Helinick.ro – Tehnologia necesara pentru crearea cladirilor inteligente

Sistemele BMS sunt concepute pentru a face fata provocarilor implicate de constructiile noi, fiind potrivite pentru a sustine si facilita orice tip de activitate: cladiri de birouri, institutii, spatii industriale, depozite, sali de evenimente, hoteluri etc.

Compania Helinick asigura tehnologia necesara pentru administrarea inteligenta a unei cladiri, oferind clientilor o gama variata de solutii si sisteme care sa functioneze conform cerintelor si necesitatilor fiecarui tip de spatiu.

  • Metasys® System- produs de Johnson Controls

Specialistii Helinick vin in sprijinul partenerilor cu un nou sistem de management inteligent al cladirilor – Metasys® System, care este in prezent cel mai important sistem de automatizare al cladirilor, utilizat de companiile din intreaga lume.

Prin tehnologia avansata utilizata, acest sistem asigura instrumente si aplicatii esentiale pentru crearea unor medii de lucru productive si sigure, economisirea energiei, reducerea costurilor operationale.

Arhitectura acestui sistem de administrare inteligenta este stabila si scalabila, fiind alcatuita din urmatoarele elemente: motoare de retea, componente de control al echipamentelor, aplicatii si servere de date.

  • Beneficii majore si capacitatile extinse ale sistemelor BMS

Noile sisteme de management vizeaza operarea centralizata si eficienta, capacitatile acestora fiind extinse si securizate, cuprinzand: toate resursele HVAC, sistemele de preventie incendiu, controlul accesului, ascensoarelor, integrarea progresiva a sistemelor de constructii, sistemele de management ale diferitelor aplicatii (comenzi de lucru, productie, inventar, calcul salarii), iluminare, siguranta si securitate.

Aplicatiile asigurate de un sistem BMS monitorizeaza si gestioneaza echipamentele utilizate pentru desfasurarea activitatilor industriale (productie piese, alimente etc) optimizand atat performanta cladirii, cat si performante in ceea ce priveste procesul de productie.

Sisteme complete de management al cladirilor – Etapele implementarii unor sisteme BMS in colaborare cu compania Helinick

Reprezentantii companiei Helinick, in implementarea sistemelor de securitate si siguranta electronica, asigura solutii optime si servicii complete pentru crearea unei cladiri cu statut de cladire inteligenta, instrumentele si aplicatiile asigurate de sistemele BMS facilitand activitatea personalului, reducerea consumului de resurse energetice si automatizarea instalatiilor existente.

Etapele implementarii unui sistem BMS in colaborare cu expertii Helinick includ:

  • Servicii de consultanta si proiectare ;
  • Furnizarea si instalarea echipamentelor ;
  • Configurarea retelei BMS ;
  • Punerea in functiune ;
  • Servicii de garantie si post garantie.

Pentru mai multe detalii, accesati website-ul http://www.helinick.ro/  sau contactati telefonic unul dintre reprezentantii companiei.

Pentru facilitarea si asigurarea serviciile de mentenanta, compania este prezenta in principalele puncte ale tarii, prin reprezentante in orase precum: Craiova, Iasi, Constanta, Brasov, Galati, iar serviciile de garantie si post garantie sunt asigurate de servicii de mentenanta in regim de urgenta.

Date de contact

Sediul central Helinick – Str.Eraclie Arion, Nr.4, Sector 1, Bucuresti

Telefon – 021 404 44 44

E-mail – office@helinick.ro  

Related posts

Hidroizolații Conduraru, furnizare și montaj de specialitate în realizarea lucrărilor de izolații și termoizolații în construcții

Adina Meyers

Vrei sa cresti eficienta energetica a locuintei tale pentru un confort termic sporit? Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Adina Meyers

Cum construiesti o fundatie solida

Adina Meyers